blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, December 10, 2010

TERCALON untuk Blog Baru Pilihan (2010)

okay. lepas iron baju papa, buat penguin walk kat blog pilihan malaysia 2010! yes. tengok perkembangan terbaru! dan nampaknya, blog zureen yang sangat-sangatlah tak seberapa ni tersenarai. hihi.

klik untuk BESARRRR PUNYEEE
okay. tarik nafas! yes. haha. seperti mana yang anda semua saksikan, ada 3 bulatan di atas. hihi. saje je sebenarnya. nak promo sikit! (psssst ayeem! zai! bak sushi seguni pasne okay?) em. bulatan pertama tu of course lah zureen punya blog. yang bulatan kedua tu, ayeem ayam punya! takkan tak kenal kan? heh~ yang bulatan ke-3 tu adik zai punya blog. hihi. yang lain-lain tu zureen kenal. dah buat penguin walk pun kat blog mereka. kalau bulat-bulat semua kang pening lak nak baca. heh~ btw, untuk semua yang ikut, wish ya'll da best! lebiulah!!

nak tengok sama ada blog anda tersenarai untuk Blog Pilihan Baru 2010? klik SINI.

bye.

8 comments:

Nur Amira Ramli said...

biarkan rama-rama trbg 2 blog sy..:)

azi nur said...

sye munyer 306...dlm kumpulan yg same...hihi gud luckk~~follow sini~~

zureen said...

amira - hihi~ ye ke? wihh yall the best!

zureen said...

azi nur - laa.. ye ke? hihi~ all the best wakk!!

Ayeem Jemain said...

eh kita 1 group. tak pasan. haha

zureen said...

ayeem - awak mmg selalu tak perasan saya. hoho.

Mar said...

sy no 31,....
wah best2 blog ni

zureen said...

mar- thnks! all the best! :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive