blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, December 10, 2010

PROMO : UNDI zureen untuk ''blog baru pilihan 2010''



haha. zureen saja nak promo. promo sebelum g kk next week. dan next week jugak undian baru di buka!!!! uwaaa! dem! dem! next week memang tak dapat online punye. uwaaaa!!! dah sah-sah tak nak blog zureen menang! wahahha. takpe. rezeki masing-masing kan? so, kepada kawan-kawan yang tercinta tu, terima kasih zureen ucapkan awal-awal di atas kesudian anda mengundi blog zureen untuk Blog Pilihan Baru 2010! terima kasih. =.=''

ke SINI untuk mengetahui cara mengundi. dan undian akan dibuka minggu hadapan.

blog anda tercalon? boleh check SINI

ingat tau pilihan ke-8 no. 285! hehe.

10 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

moga berjaya zureen!:D

zureen said...

fifiey - hihi~ thanks comel!

AmariSS said...

Thaniah ye....gud luck =)

zureen said...

amariss - thnks =)

cikgu ainura said...

akaq anta msg kat sini.. shoutbox dah penuh...

haha..kire ok la tue..kalau 8minit,markh dalam 4 or 3 kan... hebat la tue..

zureen said...

akak - laa shoutbox penuh ke? hohoho

Ριтʏ Ιи тнɛ нσʋƨɛ said...

:) lawa num tuh . hee
pilihan k-3 saya 119 .
gud luck eh ?

zureen said...

pity - wish u all the best jugak! :)

Aretikz said...

Good luck lai.. jangan lupa.. pilihan ke 4, numba 153.. ahakz..

zureen said...

kezen - nda dilupa tu~ :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive