blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, February 09, 2011

(Video) ucapan ini khas untuk follower ke-443 dan ke-444! (orang lain pun boleh tengok jugak. hehe.)

salam 1 blogger! yeah!

haha. entri kali ini zureen nak tujukan khas buat follower zureen yang ke-444!!!! tahniah kerana awak-awak dapat hadiah special dari zureen (special ke? )!!! heh. 

follower yang ke-444 tu adalahhhhhh!!! jeng-jeng-jeng!!!!


eh-eh. jap2!! kenapa ada 2 blog? haaa. zureen saja bagi follower yang ke-444 and ke-443 ni sebab nak bagi sorang laki, sorang perempuan! btw, yang lain-lain pun HOT tau. korang jangan kecik hati pulak k? sebelum tengok video, jom terjah blog mereka!
follower yang ke-444 adalah seorang jejaka - Farha Nezam. header dia comel! hihi.



haaa! follower yang ke-443 pula merupakan seorang gadis comel - Miss Mumun! (nama dia pun comel!) haha!


 
takmau cakap banyak. awak tengoklah video zureen buat khas untuk awak ni okay?

video

cik sushi : maaf, takde skrip. ucapan pun main belasah je. thanks cik mumun n farha nezam!!! :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive