blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, December 10, 2010

JOM! TRIVIA untuk awak yang membaca!

Bila jenguk-jenguk shoutbox. ada lak atlet tag zureen. haha. takde lah.. dia tak tag zureen, dia tag 'kemba stacy'. zureen je perasan jadi stacy. haha! (actually, dia dah notice dia tag zureen) heh~ nak kenal siapa atlet tersebut? klik SINI


1) Selalu bangun pukul berapa?
kalau cukup tidur, memang bangun awal pagi. tapi, kalau dah tidur lambat, jam 10++ baru bangun. ish-ish =.=''



2) Ramai kawan lelaki ke perempuan?
Perempuan! :)



3) Bila 1st time bercinta?
asal ada soalan ni? dem! dem! okay-okay. Tahun 6! haha




4) Tau memasak ke tak? masak apa? (paling superb la yang anda tau masak)
pandai! zureen pandai masak! paling terer masak chicken curry! fuhh! memang superblah! haha.




5) Perkara paling lucu yang pernah berlaku dalam hidup anda.
okay. ceritanya macam ni. pada suatu hari (ceyy!), zureen nampak ada kakak senior pengsan dekat otw to asrama. sambil zureen jalan, zureen tengok dia (tengok je..haha), nampak dia sesak nafas. jalan punya jalan, zureen pula yang masuk longkang! lupa kat depan tu ada pembaikan jalan. cisss!!! tambah lagik, ada lak senior lain tegok! adesssssss =.=''

moral : jalan tu tengok depan!



6) Perkara paling gila anda buat.
tak gila. tapi mencabar kot. naik turun separuh gunung kinabalu dalam hari yang sama! 6km naik gunung, 4 km turun gunung! start jam 7.30, sampai jam 3 petang. dan paling best, zureen dengan roomate zureen je kat dalam hutan tu! berani kan? dah laa perempuan kan? heh~



7) Jawatan anda semasa sekolah menengah.
-naib presiden persatuan badminton
-ketua pengawas (sidang petang) =.=''
-yang lain-lain tu asyik-asyik bendahari je! dem! dem!



8) Selalu keluar dengan member tak? berapa kali sebulan?
Jarang. selalu duduk rumah saja. =)




9) Dengan kawan-kawan guna bahasa aku/ saya/ atau nama sendiri?
nama sendiri. lagi sopan kut? =)




10) Dah berpunya atau tidak? kalau sudah, berapa lama anda kenal si dia?
sudah. dah setahun sebulan =)



11) Perkara yang paling pantang sekali apa? means memang yang anda tak suka lah.
-perempuan mencarut
-asap rokok!
-orang main-main nama bapak!
-tolak-tolak kepala



12) If ada orang yang baru dikenali mintak no. telefon, apa respon anda?
''saya takde hp, saya ada public phone je..''



13) Bila ada je duit, anda suka beli apa?
Kasut, baju, shades, bags <<-- biasalah, perempuan! hehe


14) Nama glamor anda masa sekolah?
lelaki panggil saya 'si comel'. yang perempuan panggil nama saja. hihi.





15) Anda selalu habiskan kredit (sms/call) untuk siapa?
Untuk encik aidil zaquan saya (Amri Ashraf) hehe.



16) Sudah tercapaikah hajat anda? cerita pasal hajat anda.
BELUM! saya mahu macbook. dan sekarang tengah struggle kumpul duit elaun untuk beli macbook! oh pleasee!



17) Apa yang korang paling geli?
LIPAS! hate that! sorry encik lipas dan keturunannya!




18) Pernah accident/ injured teruk tak selama ini?
Pernah. accident basikal. ada 4 jahitan kat kaki kanan. hihi.




19) Perkara yang paling menarik minat anda sehingga lupa kat bf/ gf/ husband/ wife?
- Football match (especially Man United match)
- Fav TV show (The Bachelor, ANTM)
- Blog (haha! jangan marah pa! weee~~)



20) Perkara terakhir yang anda nak buat dalam dunia ni?
Buat baik dekat semua orang selagi hayat masih ada.


21) Tag 10 orang yang blog nya cantik:
nur syamimi (gadis bintang)
zai!
akak fakihah
ayulunera
miss zan
athirah
boloque
nur zaa
nad
nieza!

extra : semua followerlah!

2 comments:

Syat0za said...

jangan tag zai plissss..huhu
2mggu nnnti baru zai wat :(

zureen said...

zai - haha.. tak paksa pun nak buat ke tidak.. just nk mmnuhi syarat soalan je.. :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive