blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, December 09, 2010

The Most Beautiful Flower Contest using Digital Camera


yeah! contest lagi! hihi. contest bunga tercantik menggunakan compact camera ni adalah contest yang diasaskan oleh adik zai yang comel! tepuk-tepuk untuk beliau! hehe. okaylaa. malas nak hujah panjang-panjang. apa kata anda tengok bunga yang zureen ambik ni. 
hehe~


before edit :)

klik untuk BESAR PUNYEEEE

after edit :)
klik untuk BESARRRR PUNYEEE
seperti yang zureen lihat, banyak pula orang bagi gambar bunga yang lawa-lawa kan? kali ni zureen nak ambik gambar bunga yang dah mati. haha. kesian dekat mereka. takde sape nak ambik gambar mereka. that's why zureen pilih bunga yang mati ni jadi model untuk contest ni. love u bunga mati! hihi.

camera compact yang zureen gunakan adalah :
Canon Digital IXUS 55 =) 


bye. 

2 comments:

Syat0za said...

samapi hitam bunga tu edit :PP haha
thanks sebab join kak! :D

zureen said...

zai - haha! hitam itu memberi kesan 'hidup' dalam gambar tu tauu.. pencinta seni tak complain sume tu.. hahah~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive