blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, December 09, 2010

سود ه لام تق توليس جاوي : sudah lama tak tulis jawi

بائکله, سوده لام زورين ثيدق منوليس دالم جاوي

لمبتله نک توليس دکت سيني, اندا ليهة ساجله

haha. okay, oleh kerana sangat lambat menaip, apa kata anda tengok apa yang zureen tulis di bawah. hehe.

okay. tu saja. bye! haha.
 

4 comments:

Qamarul said...

naseb bek tak eja huhu tu ha' waw ha' waw... huhu....

zureen said...

hahah~ :P mula-mula nk eja mcm tu.. tp kang susah lak orang nak paham :P

Eera Dot Com said...

haha ,,. not bad , hehe .. tapi kreatif gak idea macam ni

zureen said...

eera - hehe~ :P thnks!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive