blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, December 09, 2010

ZUREEN macam STACY atau STACY macam ZUREEN? haha!

salam.
ya! mari membaca lagi.
haha. bukan-bukan. entri ini bukan untuk menyerlahkan ke'perasan'an zureen. mencari publisiti? jauh sekali. okaylah. entri ini bukan berbentuk entri-entri ilmiah seperti entri zureen semalam ''timbang berat blog anda'' dan ''cara buat link yang comel''. bukan juga ''video ekslusif dari zureen'' tapi entri ini berbentuk kemerapuan sedikit.

okeh. kita mulakan bual bicara kita. pasal stacy. ya! apa yang anda tahu tentang stacy? ya! dia memang comel, bibir macam baby (haha~), kecik, pandai menari, suara power, sabahan (macam zureen. hehehe) dan tak sombong! tapi, sabar. bawak bertendang! bukan itu sebenarnya topik bual bicara kita pada hari ini.

yang zureen mahu tahu ni saja.


haha. jauh sekali kan? =p

12 comments:

Syat0za said...

waahhaa, ape lagi, bangga la :PP

zureen said...

encik syatoza - nak bangga kang orang kata kite riak.. wakkakakak!

Budakjahat said...

aah r, mcm stacy je

zureen said...

budak jahat - haha! ishh. tengah mencari-cari kat mana yang sama ni.. (nanyi lagu jahat untuk awak) haha~

.::: Princess MOMOY :::. said...

haha...bestnyer
macam stacy
MY RECENT POST : Plectranthus rotundifolius (Poiret) Sprengel - APA TU ?

Budakjahat said...

senang je, p r tgk cermin, mungkin jumpa kot kembar stacy, he

zureen said...

princess - hehe.. mana ada laa.. dorang saje-saje je.. hoho~

zureen said...

budak jahat - ngeeee~~~~~ hahha! ngade~~~

Syat0za said...

nnti zai contact stacy ya.. mana tau bolh buat program jejak kasih :)))

Miss Zan said...

uih... bukak2 terkejutt tgk gambaq.. macam stacy... kembaq kah? hehehehe... seiras ja... but contest iras selebriti zureen leh menang nie:))

zureen said...

zaiiiii - ngeee~ tapayah-tapayahh..... hahaha.. cubet kangg~

zureen said...

miss zan - hahah! apa kata saudari yang buat contest tersebut? zureen no.1 yang join! hahahhah~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive