blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, December 10, 2010

Proton 5 bersaudara. Anda rasa lawa tak?

sememangnya semua pun memiliki perasaan ghairah terhadap kereta bukan? haha. bagi zureen kalau dah ada kereta, jam tangan, shades, hand bag dan shoes, orang tak kisah pun baju apa kita pakai. asalkan ada kelima-lima subjek tersebut. kan perempuan? hehe.

okaylah. malas nak bebel banyak-banyak. jom kita tatapi sedikit tentang kereta yang bakal dikeluarkan oleh Proton iaitu Proton 5 bersaudara. sebenarnya cambest je dorang pakai nama ni kan? sifat kemelayuan dan keMalaysiaan tu nampak sangat! tu yang cambest je kereta ni. bila nama dah cambest, apa kata kita tengok dan belek-belek gamabar kereta-kereta ni sat. :)


 yang ni Proton Lekir. Cantik kan? body dia. fuh! kalau si Lekir ni 'betina' dah sure kena ayat kereta lain. mantaplahh!



 yang ni proton Lekiu. my mom fav! haha. nampak sporty katanya.



yang ni pula Proton Tuah. nampak mewah kan? tapi design ala-ala Gen-2 pun ada jugak. 



 yang ni Kasturi. =)


 dan yang ni Proton Jebat.

anda rasa kereta-kereta ni lawa tak?

6 comments:

Hanisah Safian said...

lawaaaaaaaaa~

blog kamu cooool oke? hehe :P

zureen said...

hanisah - haha! thanks :)

little cart00n said...

nice one! :)

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

lawa kot...

zureen said...

little cartoon - thanks wak!

zureen said...

wakiyuddin - asal ad 'kot' tu? haha

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive