blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, August 05, 2011

kenapa zureen bersedih?

kenapa hari ini saya bersedih?


senang jawapannya : masalah peribadi. 
percaya tak kalau zureen nyatakan bahawa tulisan di atas tu hasil luahan isi hati zureen?
saja buat cakar ayam supaya orang tak boleh baca.


"Ya Allah, Kau tabahkanlah hatiku. Tunjukkan aku jalan yang patut aku pilih. Sesungguhnya, Kaulah tempatku memohon pertolongan''

semoga esok mata zureen tidak bengkak lagi.
ais cube please~

35 comments:

b0an said...

uit nseb bek dah update....xbek conteng2 cam2...pen dah mahal skrg..hehe...anyway...jgn nagis2 di bulan pose nie...kurang pahale krg..hehe

zureen said...

boan - :(

yana said...

saba ekk zureen:: smoga ceria slalu.. aminn~

ZF said...

kreatif tu.. tah2 boleh letak kat balai seni negara...

O'gosh said...

huhu...ni tulisan ke..upah AYAM mencakar...lalala

Khairil said...

sabarlah banyak2 tu cuma ujian sahaja...

Nani said...

cantik tulisan hehehe...

aminto said...

zureen jgn sedih2 yew :)
bln2 puasa nie kne senyum2..blogger2 yg lain bleh wat zureen snyum selalu :)

khairul said...

story kt abg..apa masalahnya

Saiazuan said...

la.. tenangkn diri ek :)

Yvonne Iman Felicianus said...

sabae sayang...jgn nngis2..nnt muka da x mcm heliza..sabar okay.. :)

b0an said...

sabo jele zureen..bak kate dlm entry boan....kite akan sntiase kehadapan tmpa tahu ape yg akan kte tempuhi kat dpn tue.... :)

caliph shuriken said...

knapa conteng2 mcm tulisan kilometrico ni? apa2 pun sabar yer...

alif haris said...

zureen nape sedih2 ni ? hhuhu ..

apik pehe said...

pulak dah...meh2 teman apik beli sushi..nak dapat dari zureen susah dah..huhuu

Cik Purple Pinkypuff said...

psstt.. knapa ia?:]

zureen said...

yana - terima kasih wak :)

zureen said...

ZF - bhahahhaha! balai seni lukis negara tak terima karya cenggituuu~

zureen said...

o gosh - haah. tulisan time sakit hati macam ni lah jadiknya.. ;p

alif haris said...

zureen .. tamao sedih2 :)
alif ada kan :)

izzysabki said...

len kali klu ada mslah pribadi,jgn conteng2 kt kertas,tp conteng la kt word,bru sume org blh bca dn fhm..strusnye mmbantu mnyelesaikn mslah zureen..apa2 pon byk2 brsabar ye..ada hikmah insyaallah...

Terbelog said...

dah 3 hari..
apa2 pun sabar ye sayang..
eh zureen..

blognizamlah said...

sama lahh kite...klu geram mule tulis mcm cakar ayam..abis jd karangan walaupun last2 kite pun x boleh bace..gahaha

kak G said...

Jgn sedih2 selalu nnti cepat nampak cepat tua...

Mine said...

Nak apply msuk dlm blog tlsn tu blh x?

anamizu said...

eh nape sedih2 nih zureen??
sabar ye..

zureen said...

alif - wekkk!

zureen said...

izzy - kalau tulis dekat word susah.. kalau baca balik mesti sakit hari.. kalau conteng2 macam ni, nak baca balik pun tak paham.. haha

zureen said...

terbelog - sepak kang? haha~

zureen said...

blog nizam - hahahha! saya faham situasi tersebut :P

zureen said...

kak G - haha. bukan selalu pun sedih ni kak.. :)

zureen said...

mine - hm? apply? :)

zureen said...

anamizu - dah settle dah~

aleen aiden said...

hu3,bertabahlah ye! ^_^

Zam_Nap said...

Rilek2..
Lama2 nnt ok la tu...
Its just take time...

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive