blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, August 01, 2011

1st day sahur, anda makan apa?

Assalammualaikum? :)

ramai orang tanya, mana doodle? mana flash? haha. sabar semua. zureen tengah struggle buat assignment ni. hehe. bila free nanti, zureen buat oke? jangan risau, zureen tak lupa kepada peserta bertuah yang join main dengan zureen hari tu. hehe.

baiklah, 1st day bersahur ni kan, awak semua makan apa? boleh kongsi tak? nak tahu apa yang zureen makan? scroll bawah lagi.























































































































































































bye-bye biskut marie! hehe.

30 comments:

Botak said...

sahur minum susu suam je., takde ape nak makan pg² ni..

zureen said...

botak - wahhh! niceeee! susu apa? anlene? ;p

caliph shuriken said...

sahur dgn biskut marie jaa? tgh diet ek?! huh...

p/s: game aritu ada peserta bertuah ka?

zureen said...

caliph - haha. ye lah. tu je. ;p

p/s : ada-ada. kan dah bagitau hari tu.. hehe~

Mohd Izzar said...

haha..comel ny tu biskut..

zureen said...

izzar - hehehe. tak sampai hati nak makan kan?

dAyAnA. ヅ said...

comel bskut uw :D
nk copy gmbr uw boley .?

zureen said...

dayana - sila double klik, then kreditkan kat zureen k? :)

b0an said...

boan mkan kurma sebiji pas2 bantai air nes 3 in 1 jew..hehe

O'gosh said...

tu la xnak ketuk umah akak awal2 pagi tadi..hehe

143me said...

sgt cute!

zureen said...

boan - diet ke?

zureen said...

o gosh - hahah! ngade kamuu! ;p

zureen said...

143me - tenkiuu!

apik pehe said...

hehehe..apik pon makan stail gitu gak sahur kedua,,,tapi bukan sekut meri la...hehehe

perondajaketbiru74 said...

first sahur makan kurma ngan quaker oats sedap..

syiela said...

eh.. biskut je...tapi biskut tu sgt cute!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sdapnye mkn biskut tu. dhla comel je tgk. hehehe

bibiLOVEtoLAUGH said...

apik - ya ka? biskut apa laa? ;p

bibiLOVEtoLAUGH said...

peronda - bagus. ikut sunnah nabi :)

zureen said...

syiela - dah kena conteng-conteng memang cute ;p

zureen said...

nurza - macam tak sampai hati pula nak makan kan? hehehe

zureen said...

apik - biskut apa tuu?

zureen said...

peronda - bagusss.. yang penting bersahur kan? :)

b0an said...

bkan diet..xtau nk mkan pe....btw...updateeeeeeeeee entryyy lew....hahaha

alif haris said...

hehhee .. 2nd day mkn mewah kan zureen ? hehehe

Fadzmie Mohamad said...

Uih, pakai apa dilukis muka-muka di biskut tu? Hehe.

zureen said...

boan - dah update dah.. ;p

zureen said...

alif - hahahhahahahhaha! tahu xpe.. mewah sikit laa dari yang 1st day ni.. ;p

zureen said...

fadzmie - marker pen.. ;p

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive