blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, July 31, 2011

khairul fahmi che mat putus tunang??!!!!





Assalammualaikum semuanya :)



zureen nak share sikit pasal cerita tergempar ni. tak tahu laa sama ada anda semua dah tahu perkara ni atau tidak. bukannya apa, dulu-dulu, zureen pernah jugak termasuk dalam blog beliau kerana beliau dah buat satu entri khas pasal zureen yang kononnya peminat fanatik APEK a.k.a Khairul Fahmi Che Mat. nak tengok zureen dalam blog elia? klik SINI

dah siap terjah kan? oke, back to story. zureen pun terkejut jugak dengan khabar berita ni. mula-mula dulu tengok macam happy dan tiada masalah saja. tiba-tiba jadi macam ni pula kan? orang tua-tua kata, biasalah, dugaan semasa betunang ni memang dahsyat.

zureen pun tak tahu dan tak mahu membuat andaian. adalah salah APEK? elia?  salah reporter? blogger? ataupun sesiapa sahaja yang melemparkan fitnah mungkin sebab 'orang ketiga' yang menjadi salah satu isu panas sebelum kes APEK putus tunang ni? tak tahu. zureen tak mahu buat andaian.

menurut sumber, APEK putus tunang bukan pasal orang ketiga.

zureen bukan nak salahkan sesiapa, tapi manusia ni, kalau dah nampak c A yang dah berkahwin or bertunang, lepas tu makan lunch sama-sama dengan si B, mula lah nak gossip yang kononnya mereka ada skandal lah, apa lah kan?  sebaik-baiknya, kita siasat dulu.

sumpah bukan nak salahkan sesiapa, tapi, kita kena laa saling ingat-mengingati. takut-takut, apa yang kita tulis kat blog tu PENYEBAB keruntuhan hubungan seseorang kan? lebih-lebih lagi time ramadhan ni. seelok-eloknya buatlah amal, jangan nak lempar sesuatu tuduhan terhadap seseorang yang kesahihannya belum pasti. manalah tahu esok-esok kita pula yang kena kan?

zureen tak nak cerita panjang, anda tengok fesbuk cik elia ni sendiri :

klik untuk tumbesaran



21 comments:

saiazuan said...

siap ada bukti.. hurm.. bia diorng satelkn hal diorng la.. :)

cunndaa said...

itu blog bekas tunang dia ye zureen?

zureen said...

saiazuan - kita doakan saja yang terbaik..

zureen said...

cunndaa - yess. :)

wan_cikgumuzik said...

klik utk tumbesaran laa konon.. klik2 besar tuu jugak.. kah kah kah kah...

depa putus tunang betoi kaa nihh? adehhh...

143me said...

so,mmg ada problem la dorg ni? kecewa sgt sbb berita ni..sbb sy pun slalu ikuti pkembangan blog Elia.

zureen said...

cikgu wan - hahaha! tu laa pasal.. kena tekan ctrl + laa macam tu.. hahahahha

tak tahu laa. rasanya dah confirm putus tunang. huhu~ :(

zureen said...

143me - saya pun baru dapat tahu perkara ni dan saya sangat terkejut!

143me said...

thanks for the information Kak Zureen.

azly♥iejah said...

xpa lah...mgkin mmg bkan jodoh dorg kan...doakan jak lah yg terbaik 2k dorang...

DaYiNi said...

akak . ouh . akak ! bukti nye ape ? sape yang salah ?? betul ke Apek wat camtuhh ?? alorrr .. :((

azly♥iejah said...

zureen..cnfrm da putus tunang lah..baca kat cni...

http://beautifulnara.com/apek-khairul-fahmi-dan-elia-putus-tunang/

alif haris said...

huhuhu .. kata klik tuk tumbesaran ..
tp makin kecik ado la ..hahahaha

ni lah masalahnya orag terkenal ..
teringat kes mawi dgn ina kan .. huhulebih kurag cmni ler

mankete said...

salam ramadhan zureen :)

nadia fatihah said...

huh, putus jugak ekk..

zureen said...

143me - ur welcome :)

zureen said...

azly - yes. doakan yang terbaik.

zureen said...

dayini - awak tengok www.beautifulnara.blogspot.com

zureen said...

alif - hahahha! jangan marah bha. tidak tahu kenapa jadi cenggitu. selalunye beso je.

p/s : bukan pasal terkenal kot. rasanya pasal salah faham. biasalah, orang bertunang ni darah manis.

azly♥iejah said...

baca lh link yg aku bg 2...smua nya salah faham jak taw....

muse said...

ade bunga lain yang lebih style n menawan so pindahler dia...

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive