blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, July 29, 2011

wordless friday, ada kah?

ni semua SHARBINEE punya pasal. 



32 comments:

b0an said...

marah kew nie?heheh

zureen said...

boan - marahhh! ;p

nowriz said...

kikikikikkiii.. marah si dayang... apa bulih buat.. lain kali coba dan coba lagi... jangan patah semangat.. ;)

Ms.Az said...

ni marah style muka chumil eak?? haha

zureen said...

nowriz - grrr. nda puas hati ni.. haha~

zureen said...

ms. az - haha. mana adaa.

Mohd Izzar said...

err..tak jgk..bkn semua pasal sharbinee..hurmm..bola tu team-play ok?

caliph shuriken said...

owh, marah cmtu ek? hukk...

ZORA said...

rilek2 suda...:)

nadia fatihah said...

garangnye. hehe

azly♥iejah said...

ahhaha...marah sudah c zureen =)

zureen said...

izzar - sharbinee jugak!!

zureen said...

caliph - haha. comel tak?

zureen said...

zora - dah rilek. tapi datang balik angin nak marah ni..

zureen said...

nadia - takut? ;p

zureen said...

azly - iya.. marah saya ni tau. ;p

ekmal said...

xde luck..better luck next time..btw wordless friday? hari2 leh buat kot..haha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

marah oh marah

comel jep zureen marah ye

hehe

:)

zureen said...

ekmal - hehe. yelah kot. takde luck.

zureen said...

ini belog saya - hahaha! ni marah mengada je ni..

Botak said...

malaysia dah kalah nak buat camne., bior jelah..

Tukang Karut said...

udah2 ler tu... dah kalah pun...

akoo pae said...

huhu knape ni zureen?

perondajaketbiru74 said...

hehe marah version zureen ler ni...

alif haris said...

haha nape dgn sharbinee ? hehe .. defend yg lemah .. huhu .. kesian beliau

zureen said...

botak - yelah2..

zureen said...

tukang karut - yelahhhhhh2..

zureen said...

akoo pae - emo sikit pasal bola.. hehehe

zureen said...

perondajaketbiru - comel kan? ;p

zureen said...

alif - walaupun defend lemah, leh nampak laa cara dia perform dengan khairul fahmi.. KF leh je save 1 on 1 hari tu? tak leh laa nak harapkan defend je kan?

TheSyafiq Mokhtar said...

marah itu mudah... sabar itu indah.. :)

walau apa pun keputusan, kita mesti tetap kena sokong malaysia jugak.. diorang dah cuba sedaya upaya.. amboi semangat betul ^^

apik pehe said...

hehehe..geram tengok doodle dia marah2

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive