blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, August 11, 2011

puasa : ada jugak pengikut syaitan yang terlepas!

merindui flash zureen?
hehe. zureen nak share sikit laa time-time puasa ni kan. 
tu dah memang tugas kita untuk saling ingat megingati. 
selamat berpuasa!





28 comments:

Saiazuan said...

hehe zureen ke tu? ;p

zureen said...

saiazuan - mana? mana?

wan_cikgumuzik said...

errr... kenape nama dia abg wan?? adakah saya?

-jejaka sentap~~

cik bulan said...

haha..cikguwan sentap..

*lme xnmpak flash zureen..weeee~

pengikut yg terlepas tu agak la..terjumpa gak seko due..haha

b0an said...

body mantop g2...hahaha :P

zureen said...

cikgu wan - hahahha. ntah laa, nama wan tu senang nak taip.. so letak je laa.. hahaha (munasabah tak alasan?)

zureen said...

cik bulan - haaa. ;p

zureen said...

boan - awak tu.. kalau pasal body2 mantap sikit laju je nak komen. ehehheh

b0an said...

ok laa...tuko2...OMG...hehehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

betul2 :)

zureen said...

boan - hahaha. ni mesti nak OMG kat body mantap tu jugak kan? hahaha

zureen said...

pink velvet - hehehe. wahh! lama tak nampak? :)

muse said...

sape dia tu? lawyer, majestreet? ahli muzik? muahaha...

syiela said...

ramai yg terlepas sebenarnya :)

alif haris said...

kah kah kah ..cekguwan boleh pulak sentap hahaa :D

terima kasih zureen share nasihat ni :)

Botak said...

ramai yg berpuasa tapi cuma dapat lapar dan dahaga je..

kjaharun said...

selamat berpuasa :)

khairul said...

Zam's Gen 2 revisited .http://gilamodified.blogspot.com/2011/08/zams-gen2revisited.html

Terbelog said...

isk..isk..isk..

pamie said...

best..best..ada penampilan istimewa cikgu wan lagi..haha

syeraheenim said...

wah hebat lah akak ! hehehe :)
akak boleh tak bgy link camne nk wat flash nie ?? syera nk try balaja wt flash ...nty syera dtg sinie lagy :)thanx akak ..

apik pehe said...

hahaha...yang mane satu zureen?

~Nana 귀여운~ said...

memang segelintir orang2 kita mcm 2...huhuhu..salam ramadhan :)

izzad b* said...

betol 2!selamat berpuasa!!!

caliph shuriken said...

kuar jgak en3 baru.. nice ^^

lawa baju2 pengikut setan, hukk....

Terbelog said...

kim salam kat wan tu hehe

PeRmAtA bIrU said...

nice entri..:)

Hareez Haiqal ™ said...

kak..aja la cmne nk gune nih~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive