blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, August 24, 2011

jangan jadikan bikini sebagai baju raya anda!!!

asalammualaikum. 
sedar tak sedar, dah 13 hari zureen tak update blog. 
lama jugak kan? minta madf sangat-sangat kepada peminat-peminat FLASH zureen.
bukannya apa, dekat-dekat cuti raya ni busy siapkan assignment! lecturer suruh hantar before raya. so, agak busy sikitlah. sorry ye?

lagi satu zureen nak minta maaf kepada blogger-blogger yang ada add 'facebook' zureen dan zureen tak terapprove. better awak semua inbox zureen, bagitahu yang awak tu rakan blogger zureen. takut jugak nak approve orang yang kita tak kenal kan? :)



kepada anda yang termasuk dalam senarai 720 orang yang request ni, zureen minta maaf ya? inbox tau!!
so, apa tema baju raya tahun ni? jika tahun lepas zureen dan family pilih warna jingga, raya ni insyaAllah warna merah pula. garang tak? garang tak? grrrr! (haha~) jangan pakai bikini sudah~







perhatikan apa kasut/slipar yang zureen pakai masa 1st raya. 
'crocs kuning!' 
ingat lagi tak kenapa kasut raya zureen tiada? tak ingat? 
baca SINI!


cik sushi : ramadhan akan berlalu, entah sempat atau tidak kita 'jumpa' ramadhan akan datang.

19 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ merah mak ngah lah thn ni erk? kite kaler pepel :)

zureen said...

pink velvet - hihihi :) grrrr! garangggg~

muse said...

hmmmm better tkyah approved klu tk kenal utk keselamatan kan....ade ker org pakai bikini time raya? hehe

zureen said...

muse - tu laa pasal.. kalau mereka kasi link blog mungkin boleh nak approve kan? :)

hahaha.. takde.. tapi kalau ada pun, mmg jadi sejarah malaysia kot? :)

mr.dinie said...

woo..femesnye zureen..smpai 720 tuh...hahahah

azfaariza alias said...

mcm2 la si dak suka sushi nih..
tp ok gk an kai bikini je... yg laki lak kai underware je.....hahaha

caliph shuriken said...

ramainya org add friend, huh...

b0an said...

yang request tue termasuk boan la tue...haha :P

~Nana 귀여운~ said...

bz ye...:)

Saiazuan said...

huhu pki croc je ek

apik pehe said...

hehehe..sampai 720 tu..pemes sangat dak ni..hehe..apik da approve kan?

izzysabki said...

amboi..sampai 700 lbh approve...dasat btul...rmai sgt minat la 2..sape suh buh gmbr comei2 kt fb 2...hihi:D

Saiazuan said...

merdeka!!!!

sergeant keroro said...

wah wah, untunglah ramai add fb :P

alif haris said...

woow !! cik azureen amjah kita ni femes ye .. hehe
tp zureen kenal alif kan .. nnt alif add approve tawu hehe

Botak said...

pagi raya pakai baju pagoda putih je., hahahaha..

Fadzmie Mohamad said...

720 FR? Huiyoh, ni mimang sama standard macam artis sudah ni tau. Haha.

Btw, Selamat Hari Raya, Zureen! ^^

reza al-razi said...

mak aihh.. frenz request x menahan.. dah boleh buka fan page nie..

PersadaBlog said...

ooh cantiiiikk bangettt... ;)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive