blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, March 16, 2011

selesaikan rubic cube? hanya dihujung jari anda!



"boo!!! tak dapat buat rubik'' sambil buat muka di atas.



rubik? apa tu rubik? permainan yang zureen dah bosan dah.. memang zureen terer laa pasal bab-bab rubik ni. bhahhahha! astaghfirullah, riak pulak! ish-ish. baiklah. zureen memang berniat nak buat satu tutorial. nak ajar semua orang step-step mudah nak selesaikan rubik tu.

dekat hostel, ada laa 2,3 orang yang berjaya menyelesaikan rubik tu. ehemm. tengok sape laa yang ajar kan? tapi, lagi ramai yang tak dapat selesaikan actually. haha.

orang tua-tua kata, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan kan? zureen dulu belajar, taklah lama sangat macam kawan-kawan zureen yang lain ni.. adalaa dalam 2 hari setengah. heh. tak lama. yang penting kuat ingatan. zureen nak kongsikan dengan anda sedikit tips nak selesaikan rubic cube ni. hehe.


memanglaa di mana ada kemuahuan di situ ada jalan kan? tapi kalau dah memang tak masuk dek ajar, tensen jugak dibuatnya. bahhahahha!

cik sushi : paling kejap buat rubik ni 50saat. tapi adik buat 24saat je. ntah macam mana begitu laju. ish-ish. =.=''

10 comments:

neslO_ais said...

kentut kat die plak!!
agegegee~

rubic-cube ni time dlu maen dgn aktifnye..skrg dah ingat2 lupe dah..
huhu~

zureen said...

neslo - hahhaha. awak kentut sayeeee?? hahaa

caliph shuriken said...

lama x layan rubic cube ni, hukk...

latest en3: impak tsunami

mommylavender said...

ingat ape la rubik tu,,,dah baca baru tau,,,,upenya main kiub~ee

Syat0za said...

macam ape je gambo tu.. xD

terrer gak akak ni ekk/.. *puekk~

zureen said...

caliph - haha..reti ke?

zureen said...

mommy - uwaaaaaaaaaaa.... tak dapat tangkap ke? org panggil kiubv je ke mommy? waaaaaa~~~

zureen said...

zai - see the leg laaa. hahahha

6zmi said...

haha... ni cara yang paling senang... hancur terus rubic cube. try follow step kat you tube... bez tau bleh buat...

zureen said...

6zmi - hehe. zureen dah pro dah main. wakkk.. (berlagak lak) haha.

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive