blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, March 16, 2011

''Follow Me Back ya?'' SATU PAKSAAN!

sementara tunggu dinner time (lambat pulak nak dinner, dah jam 9:30 p.m), zureen jenguk-jenguk laa blog wajib zureen pergi. hehe. BEN ASHAARI. entri abang ben kali ni pasal follow-memollow. hoho. zureen pun ada jugak sedikit masalah pasal benda ni.

orang yang follow blog zureen ni memang ramai. bolehlaa dikatakan ramai sebab blog ni pun baru 5 bulan kan? zureen tak pernah pun nak paksa-paksa mereka follow blog zureen ni. sumpah! masalahnya sekrang, lepas dorang follow mesti ckap macam ni ''saya dah follow awak, sila follow saya balik'' atau ''saya tembak awak kalau awak tak folo saya''

benda ni buat zureen serba-salah tau. kalau blog dia okay, tak berat, ataupun memang best, zureen tak keberatan nak follow balik. tapi, adalaa satu masa ni.. ada laaa dalam 2, 3 orang.. zureen try-try laa tanak follow balik. nak tahu apa dorang buat?

dorang unfollow zureen. sebab? zureen tak follow dorang. adakah isu follow me back ni satu paksaan? nak  sangat orang follow blog awak? later zureen kongsikan tips.

cik sushi : tak suka paksa-paksa. kecik hati pula dorang unfollow blog zureen semata-mata zureen tak follow dorang. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ hahaha

2 comments:

ADfeez said...

setuju ngan zureen... menyirap ngan budak2 cmnie...
sy pun skit x pksa org follow sy...
pastu nk paksa2 follow depa lak...
satg sekoq2 aku spank!!! hahahah :P

zureen said...

adfeez - sabar2! :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive