blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, March 16, 2011

how fast are you? (game saya tak sehebat ayeem. haha.)

dah puas main game yang encik ayeem buat. score tak naik-naik pun. huh~ sekarang, zureen nak buat game jugak. rapi taklah secanggih game yang encik ayeem buat kan? hehe. isi tempat kosong je.


cik sushi : high score zureen kasi free kick saround! haha.

6 comments:

Ayeem Jemain said...

haha nama ayeem pulak keluarrr ;D

zureen said...

ayeem - bhahahahha! ;p

Syat0za said...

erkkkk... otak dah kunen dh ni..wuwuwuw~

zureen said...

zai - oke. zai kena pergi bersihkan otak. cepat! hahaha

Syat0za said...

alaa! otak dah jadi biru dah ni..waaaa~

zureen said...

zai - ish-ish. sama laa kita. wakakkakkkk!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive