blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, December 26, 2010

PENGUMUMAN : kedai sushi zureen ditutup!

SERIUS! 
zureen sangat-sangatlah tak sabar nak serang stadium bukit jalil! ada tinggal beberapa jam saja lagi. haih. lambatnya masa berlalu. penantian suatu penyeksaan tahu tak? :) okaylah. zureen nak bagitahu semua pelanggan setia kedai sushi tentang pengambilan cuti rehat zureen. 

kedai sushi zureen akan ditutup mulai 26 Disember 2010 dan akan mula beroperasi semula pada 28 Disember 2010 kerana tuan sushi berada di sekitar Kuala Lumpur. kepada mana-mana pelanggan sushi yang ingin mengorder, sila tinggalkan link anda di ruangan 'chatbox'. hehe.

dan kepada pelanggan-pelanggan kedai sushi semua, anda diminta untuk sama-sama memeriahkan stadium bukit jalil. kot-kot anda boleh jumpa zureen juga kan? kepada yang tengok kat TV je, perati TV tu betul-betul. kot-kot ada masuk muka zureen kat TV tu nanti. haha!

bahangnya makin terasa! anda?

zureen sertakan sedikit gambar-gambar yang zureen ambik dengan handphone sepanjang perjalanan ke stadium bukit jalil untuk membeli tiket perlawanan bola sepak. sorry if gambar tak berkualiti. 

zureen ditemani dengan 2 orang jejaka.
muka macam cina - Muhamad Nazreen (adik lelaki)
rambut afro - Mohammad Haszairie Heezad (cousin rapat)


time tengah tunggu bas =.='' tak suka menunggu~

P 14 =)

dah sampai Bukit Jalil yaww!




KL Transit ke putrajaya/cyberjaya

tiket!

belakang tiket! tempat duduk kita dekat-dekat tak? =)

Alamanda : Hot Plate : Lunch!

tunggu bas balik =.='' mencik!



------------------------------
sampai kat rumah, zureen buli dak comel ni!
mangsa : nur haszaratul heezwin (adik kepada si rambut afro di atas)




comel kan?

cik sushi kata : 
terima kasih juga kepada abang entah kerana mengambil gambar zureen curi-curi time beli tiket. ciss!

7 comments:

Nordin said...

wah wah wah! penyokong malaysia ni! hehe. kirim salam dekat semua pemain

Qamarul said...

rajin nyer tgk kat stadium... klau rase taknak pergi bg laa tiket kat saye..

zureen said...

nordin - adadaaaa... ahhaha! mcm mana laa mau sampaikan salam ko tuu

zureen said...

qamarul - peluang awak nk dapatkan tiket saya sangat tipis. hihi~

aisya said...

wah, pergi ye? hehe
btw, budak tu tersangat la comel.. =)

zureen said...

aisya - thnks! kezen tuuuu~

Anonymous said...

I tend not to comment, however I read a few of the remarks on this page "PENGUMUMAN : kedai sushi zureen ditutup!".
I do have 2 questions for you if it's okay. Could it be only me or do some of these comments appear like they are written by brain dead individuals? :-P And, if you are writing on other places, I'd like to keep up with anything fresh you
have to post. Could you list of all of your social networking sites like your
Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?


My site; plate lunch

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive