blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, January 03, 2011

dah terlambat ke nak ucap 'happy new year'?

salam.
ya. TAHUN BARU. masih tidak terlambat nak mengucapkan selamat tahun baru kepada korang semua kan? hihi. apa azam baru? okaylah. sebenarnya entri ni pun sebab dah ramai request zureen untuk update blog. maaf ya kawan-kawan. agak sibuk seminggu lalu. vacation + nak kuliah lagi kan?

btw, zureen nak kongsi benda-benda PERTAMA yang zureen buat pada 01.01.2011! check it out!


1. ciuman pertama pada 2011?
- cium mama :)

2. makanan pertama pada 2011?
-ayam bakar. kebetulan kat rumah aunty (putrajaya) ada buat acara makan-makan sikit sempena tahun baru.

3. orang pertama yang dihubungi pada 2011?
- encik amri ashraf

4. ayat pertama pada 2011?
-''happy new year!''

5. ucapan pertama pada 2011? dan kepada siapa?
- ''sayang.. tidur ka? happy new year..''

6. kenderaan pertama yang dinaiki/ditunggang pada 2011?
-basikal. round2 presint 14 dengan cuzzy n aunty. best!

7. game pertama yang dimain pada 2011?
-game facebook - cityville. haha! request jadi jiran okay?

8. waktu tidur hari pertama pada 2011?
- 3.30 a.m!

9. waktu bangun hari pertama pada 2011?
- 4.30 a.m! kena bangun awal sebab flight balik sabah jam 7.20 am.

10. lagu pertama yang didengar pada 2011?
-lagu 'bunga raya' haha! selalu kat tv tuu. =.=''

11. lagu pertama yang dinyanyikan pada 2011?
-kekanda adinda - atilia feat. monoloque

12. jenama make-up pertama yang dipakai pada 2011?
-M.A.C

13. tempat pertama yang dijelajahi pada 2011?
-KLIA =.=''

13. perkara pertama yang sukar dilupakan sepanjang 2010?
- tengok malaysia menentang indonesia di stadium bukit jalil! menang 3-0 tuuuu!

14. benda pertama yang dimasak pada 2011?
-nasi =.=''

15. azam tahun baru?
-nak tinggi. tambah lagi 2 inchi. boleh ke? =.=''
-laptop baru
-mahu dapat anugerah dekan lagi.
-kumpul duit buat vacation dengan kawan-kawan
-rajinkan diri lagi masuk dapur =.=''


cik sushi kata : dah lupa apa azam tahun lepas. so tak sure sama ada dah tercapai ke belum. ish-ish. =.=''

2 comments:

Syafiq Rosli said...

hehe..selamat tahun baru ya..

zureen said...

syafiq - selamat tahun baru juga :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive