blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, December 12, 2010

Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama BEN ASHAARI12 Disember, AHAD, Sabah - Blogger terkenal iaitu saudara Ben Ashaari telah menemuramah salah seorang calon sempena Kempen Blog Pilihan Malaysia bersama Ben Ashaari semalam. Azureen Amjah - seorang bakal guru sekolah rendah merupakan salah seorang yang telah ditemuramah.

''Kenapa anda sertai contest Blog Pilihan Malaysia?,'' BA memulakan soalan temuramah.
''sejujur-jujurnya, zureen sangat suka menambah kawan-kawan baru. dan bagi zureen, mungkin ini merupakan platform terbaik untuk menambah kenalan dan sekaligus popular macam abang ben laa jugak. haha! sumpah! jujur ni tau!,'' jawab zureen berseloroh.

''Kenapa anda rasa anda layak diundi?'', BA mengutarakan soalan kedua.
''zureen rasa blog zureen layak diundi kerana sememangnya tidak memuatkan entri-entri yang tidak HANGAT! haha. contohnya entri INI. sehinggakan makwe penjaga gol ini tahu zureen tulis pasal boyfriend beliau. ish-ish. hangat-hangat!'' jawab zureen sambil mengunyah sushi.

''selain itu, zureen percaya pada kemampuan dan usaha zureen dalam menghasilkan sesebuah entri yang akan memuaskan hati pembaca. dan buat masa ini mungkin belum semua yang puas, tapi zureen cuba semampu yang boleh,'' tambah zureen sambil tersenyum.

''ceritakan serba sedikit latar belakang blog anda'', BA memberikan soalan terakhir.
''sebenarnya tiada tema yang khusus dalam blog zureen ni. semua ada. info pasal BOLA, tutorial, masakan, tips-tips, info-info terkini, hiburan, kisah cinta, photography. pendek kata, tidak ada yang tiada di blog zureen. dah macam rojak!,'' jawab zureen sambil ketawa comel. hik-hik.

''kepada semua pembaca di mana juga anda berada, terima kasih kerana terus membaca blog zureen dan zureen akan janjikan yang terbaik untuk anda semua. jangan lupa undi pilihan 8, nombor 285 okay?'', zureen akhiri perbualan dengan sesi bergambar bersama Ben Ashaari.

sekian, kita kembali ke sri pentas. 


6 comments:

mOoN said...

Tahniah dan Good luck ya...

Me contestant No. 41...vote tau...=)

zureen said...

moon - okeh!

[ m I e h A ] said...

Gud Luck dear.. jom ke blog mieha pulak :)

zureen said...

mieha - thnksss! :)

TunTeja said...

blog ni cun!! gd luck :)
http://dyatunteja.blogspot.com/

nadzirah razalli said...

haha..nice one..
goodluck okeh ! :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive