blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, December 12, 2010

Photo Contest : My Bestfriend Forever!

Klik untuk ke SANAAA

comel kan kami?


cik noraisyah, ada extra gambar pulak kan? kena letak sebab abang hensem dekat bawah ni takde dalam gambar atas tu. kang dia kecik hati lak kang. hihi.

1. mula berkawan sejak tahun  berapa?
julai 2009. baru saja ada BFF ni sebab beberapa tahun yang lepas dipulau BFF sendiri (time sekolah menengah) dan kehadiran mereka bertiga membuatkan zureen terbuka hati untuk ada BFF. love them.

2.kenapa anda rasa mereka bff anda?
zureen rasa kami saling melengkapi. ya laa. ada problem saja, mesti mengadu dengan mereka. mereka sangat memahami dan pandai menghiburkan hati zureen.

itu saja.
=)

4 comments:

Ajie Mohd Tahir said...

hahaha..comel betul contest ni

zureen said...

ajie - come join! :)

fatin hanani said...

yey! dah jumpa hahaha

abg ancem tu pwe ehh?
haha mmg ancem pun haha :P

zureen said...

fatin - haah~ hihihi~ termasuk dlm bff akak jugak tu.. hihi~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive