blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, December 11, 2010

PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH?

Salam semua! Zureen rasa nak join pula abang BA kita punya segmen. hihi.
Jom join segmen abang BA!


syarat-syaratnya :

1.Header Ben Ashaari Blog
2.Tajuk : PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ? dan linkkan ke entri ini ..
3.Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu ..
4.Apakah maksud disebalik nama blog korang ..
5.Siapa orang kuat blog korang tu ..
6.Angan angan terhadap blog tu ..
7.Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa ..
8.Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?
9.Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
10.Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan

-----------------------------------


KLIK untuk ke sanaaa!


okay kita mulakan..

Dari mana boleh dapat nama blog?
nama blog ni zureen dapat dari idea zureen sebenarnya. heh~ kebetulan jugak memang die-hard-fan sushi disamping Man United, so zureen decide letak nama ni. oke kan?

Apa maksud di sebalik nama blog?
nama blog? [zureen suka sushi]. takkan laa letak nama ni sebab zureen suka kuih jempot-jempot kan? mestilaa sebab zureen suka sushi! haha. tapi bukan bermakna zureen akan tolak nasi sebagai makanan WAJIB. nasi tetap nasi. tak boleh hidup tanpa nasi. oh-oh! dah mula nak merepek!

siapa orang kuat dalam blog?
sila klik 'blogger lain' petak hijau dekat atas tu. tengoklah. kot-kot ada nama anda? hihi~

angan-angan terhadap blog?
tak kisah laa nak ada follower ke tak. janji blog ni orang baca. sebab blog ni best tau. sungguh! haha!

kalau nak tukar nama blog, nak tukar nama apa?
em. [zureen suka nasi]. haha. oke tak?

kalau berkemampuan nak iklankan blog dekat mana?
tv, newspaper, radio, radio online, tv online, blog abg ben (haha~) bla-bla-bla..

Blog yang wajib zureen singgah setiap hari?
banyak! sebab zureen suka buat penguin-walk kat blog-blog orang. hihi. kalau satu je abg ben minta, zureen wajib pergi blog INI (shhh.. dia tak tahu zureen stalker dia)

Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... (tidak lebih 20 patah perkataan)
Saya suka blog saya kerana blog saya lain dari yang lain. lihat sajalah designnya. penat tau buat! hehe. tu je. done.

8 comments:

Ayeem Jemain said...

haha ooo stalker!

zureen said...

ayeem - opsss!! larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

iqbalhakimi said...

oopp...jumpa peminat manchester united lah!!..jom tgk man u lawan arsenal!..glory glory man utd..hehe

zureen said...

iqbal - i likeeee!!! jom2!!!

zacky ~786~ said...

wahh ..~ menarik la ...

zureen said...

zacky - haha. thnks~

iZS said...

izs suke tomyam :p
*ttibe

zureen said...

izs - hahaha! ngadeee..

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive