blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, December 24, 2010

kedai sushi zureen TOP 10!

ImageChef Sketchpad - ImageChef.com

salam. hihi. baru ambik award ni dari rakan blogger. jom terjah blog dia! klik SINI! hensemboy tau! ngeh-ngeh.

mungkin ramai yang tidak tahu. zureen tersenarai dalam TOP 10 blog baru pilihan malaysia 2010.

terima kasih daun keladi zureen ucapkan kepada : pembaca-pembaca blog zureen yang sudi mengundi even zureen tak dapat nak promote blog zureen sangat kerana kebetulan pulak zureen melancong sekarang ni. hihi.

terima kasih : zureen ucapkan kepada papa sebab sudi meminjamkan zureen broadband untuk mengupdate entri-rntri terkini. tidaklah sepi tanpa berita kan?

terima kasih : kepada pelanggan-pelanggan kedai sushi zureen yang tak putus-putus singgah even tuan sushinya kadang-kadang tertidur kepenatan melayan anda semua. hihi. sedap sangat ke sushi zureen? hihi.

terima kasih : kepada encik azman roslan yang menjadi tulang belakang kepada blogger-blogger yang baru. sememangnya, platform seperti inilah yang membantu kami. anda terbaik!

terima kasih : kepada abang sushi kerana sabar - menanti SMS tak berbalas. especially, time tengah berkekmpen. i love u. haha.


cik sushi kata : nak tahu apa zureen buat time cuti-cuti ni? kita jumpa di entri yang seterusnya!

2 comments:

FARISUKIMI said...

tq sbb sudi ambik award tu...
=)

zureen said...

farisukimi - ur welcome :) thanks jugak sebab sudi buat award ni. hehe.

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive