blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, December 24, 2010

Day 1 : Family Vacation

Day 1

haih! 21 Disember! dalam kepala dah berlegar-legar undian BBPM 2010. siapalah nak undi blog zureen kalau zureen tengah vacation ni? dah laa zureen tak promote gila-gila. promote sikit-sikit je. entah mereka baca, entah tidak. risau.

flight MAS jam 6.50 pagi. sampai KLIA jan 8.20 pagi. perjalanan dari KKIA dan KLIA tidak begitu banyak yang boleh diceritakan. yang hanya zureen boleh rumuskan di sini, kakak pramugari tu comel! lawa! sanggul tinggi. ala..as usual lah kan? pramugara? hmm.. tak laa handsome sangat. haha. sorry! jujur ni.

zureen duduk kat seat number 17 B. kira dok tengah-tengah laa kan? sebelah kiri, adik perempuan. sebelah kanan tak kenal. =.='' ya. lelaki. tak. jangan risau. kiteorang tak berkenalan pun. haha.

lebih kurang 19 minit nak sampai, adik perempuan nak terkucil lak. adess.

''kak, bibi mau kencing..''
''macam mana mau kencing? ada orang di sebelah ni.. dia tidur''
''alaa.. bibi nda tahan suda ni..''
''tahan ja laa.. kejap lagi sampai..''

dan sebelum sampai juga, zureen sempat pasanag BULU MATA! haha.

---------------------------------------------------

dah sampai. zureen dan family naik KL Transit ke putrajaya/cyberjaya. aunty tunggu kat situ. hehe.sampai kat rumah, rehat, dan tengok undian. 0%!! macam mana ni???








cik sushi kata : tunggu apa zureen buat day 2 di entri seterusnya! :)

2 comments:

Mizz Dayana said...

zureen... ajar i macam mana mau pakai fake eyelashes. :)

zureen said...

mizz dayana - nanti zureen wat tutorial lah ye? hihi~ senang je.. yang penting ada gam. :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive