blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Tuesday, November 23, 2010

jalur gemilang di stadium cardiff!

video

salam.
video ni zureen ambil dari laman FB member.
dia share video ni.
video ni berkaitan dengan bola.
bola lagi kan?
team cardiff city!
team ni merupakan team yang dipegang oleh tokoh perniagaan di Malaysia!
dengar-dengar next year masuk EPL.
memang hebat team ni. BELLAMY pun ada sama!
ada bendera malaysia tau kat dalam video ni!
maskot untuk team cardiff city ni pula budak lelaki comel lengkap berbaju melayu dan bersongkok.
tak percaya, tengoklah!
bila cardiff city masuk EPL next year, zureen nak sokonglah!!!


p/s : zureen minat MAN UNITED. if cardiff city ni masuk, zureen minat dua-dualah! 
chelsea loser! =.=''


No comments:

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive