blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Tuesday, November 23, 2010

pelupanya beliau ni

Seorang nenek yang tinggal disebuah rumah dua tingkat sedang asyik mengemas bilik di tingkat atas. semasa sudah selesai mengumpulkan sampah yang disapu, si nenek teringat untuk mengambil pengaut sampah di tingkat bawah untuk digunakan bagi menyiapkan tugas mengemas yang sedang dilakukan.

Lalu si nenek pun menuju ketangga untuk turun ke tingkat bawah. ketika menuruni tangga seekor kucing comel melintas dengan cepat sehingga si nenek terperanjat.

''opocot! &%%$^! *(&^$! &^%^$%$!''

Selepas itu si nenek terpinga-pinga dan menggaru kepala kerana telah terlupa apakah perkara yang hendak dilakukan dan diambil di tingkat bawah tadi. Setelah berfikir beberapa ketika, si nenek tetap tidak ingat juga apa yang hendak diambil lalu si nenek pun mengambil keputusan untuk duduk sebentar di tengah anak tangga sambil cuba untuk mengingati barangan tadi.

Setelah kira-kira 15 minit 29 saat berlalu, si nenek gagal untuk mengingatinya, maka si nenek pun mengambil keputusan untuk meneruskan aktivitinya. Lalu si nenek pun berdiri. Ketika itu si nenek terfikir pula, Eh, tadi aku nak naik ke nak turun? Sekali lagi si nenek terlupa....... adehlaa~

No comments:

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive