blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, November 23, 2011

rezeki si lalat






cik sushi : btw, tahniah Harimau Malaysia! err. khairul fahmi tu single tak? ke still dengan dahlia teck tu? haha

71 comments:

LadyBird said...

tahniah~

zureen said...

ladybird - hahah! tahniah untuk apa? hahahah

nurkaloi said...

haha lalat memang pgotor owww
ermm still ngan dahlia kowt
ermm lau ngan zuree
kaloi setuju
t lau da cple ngan fhmi sila jgn lupe kaloi hahahahah

zureen said...

nurkaloi - hahahha! kalau kapel tu memang sesuatu yang ajaib lah! ;p

Pondok Usang said...

yang penting pergi ke stadium.. solat jgn ditinggal kan ya.. =)

zureen said...

pondok usang - betul tu! :)

Polskahackrew said...

hahaha...klakar la tuan belog ni..penuh bgan idealogi lawak..('',)

zureen said...

polskahackrew - hahah! terima kasih banyak-banyak! ;p

cardiacku said...

Ikut menyimak postingannya sobat..salam persahabatan dari Indonesia

zureen said...

cardiacku - salam serumpun dari Malaysia juga ya?

caliph shuriken said...

klau lalat ijau lg dasat, hukk...

feza said...

gila lawak.haha

kucing pun segan nak berak. lalat suka tggu itu t**i

Phat said...

comel nye la hehehehe

budak penjara said...

malam ni harimau patah kuku

zureen said...

caliph - lalat hijau tu lalat yang mana satu?

zureen said...

feza - tu laa pasal.. hahah!

zureen said...

phat - saya ke? hahahha!

zureen said...

budak penjara - dah patah dah.. letih sangat kot..

~Nana BamBam~ said...

haha..syhairoo kene bahan.terbaek.

zureen said...

nana - hahahh! ape leh buat. pas ni nak buat nana lak jadi bahan flash.. boleh? ;p

LAici KAng Ais said...

siapa pengotor ni ? lalat ke tuan punya belog ni.ahah :)

dwaty said...

dia tak kawen lagi... boleh jer nak takle... hehehe

syahirooAhmad said...

saya seekor lalat? waaaaaaaaaaaaaaa.... namo namo.. tak mo taek.. hahahha...

zureen ni nak kene ni.. dush dush dush...~

waa.. ape pun, teng geng coz tag.. :)

zureen said...

laici kang - kah! kah! kah! apsal plak saya? ofkosss lalat! hahahahha.. ;p

zureen said...

dwaty - tak mau lah! femes sangat! ;p

zureen said...

syahiroo - setelah diselidik, awak je yang sesuai dengan watak tu.. hahahhahah!

secret admirer, shhh, do not click, . . said...

itukah rezeki ? eeee, yuck :P . . . nasib baik aku bukan lalat, huhu, . . . . .

zureen said...

err, secret admire? haha~

itu rezeki bagi si lalat laa encikk..

IkhAnif said...

okkey..aku dari dulu sampai skrang jeles ngan flash ko..>__<

*akutakretibuatflash..>_<

zureen said...

ikhanif - boleh belajar sikit-sikit lah wakk..

Tira Pengemis Maganda said...

hahaha....cian lalat lapo~

syahirooAhmad said...

saya je yang sesuai... zurin ni kejam! tak mau jadi lalat.. nak jadi supehero!

ekabukanmakcikkau. said...

syahiroo kat jubo cik bulan muahaahhaaaaa

Aien Not Alien said...

alololo...syahiroo jadi lalat... :)

alif haris said...

eh tak pyh la nk affair dgn apek tu zureen .. cari orag lain lg bagus :)

Botak said...

lalat taik ke ape ni? hahahaha..

zureen said...

pengemis - cian kat syiro tuu sbb dia yang lapar.. ahhaha

zureen said...

syahiroo - awak je yang sesuai watak ni.. serius! hahah

zureen said...

eka - jahat kau! hahah

zureen said...

aien - sesuai x? haha

zureen said...

alif - tanak laa ada affair dengan dia.. tak mo orang femes. ;p

zureen said...

botak - ape? ape? hahahha!

azizul said...

rezeki untuk lalat saje tau

zureen said...

azizul - nak terai ke? haha!

Sha said...

hahahahahaha

zureen said...

sha - hahah! pekabo?

Ros said...

Salam Zureen,

Sapa pun tak senang kan kalau asyik dok tengok macam tu...eeeeee geli la Kak Ros...

zureen said...

akak - hahah. for sure lah geli.. tak selesa... masa makan orang renung2 pun dah x selesa.. ap lagi kalau tengah bera*

SeseDaP RaSa said...

teruk betoi lalat 2..haha

zureen said...

sesedap rasa - hahah! ;p

Balqis Azhar said...

hahahha kelakau larh :))

miss gorgeous said...

comei sangat lalat tu :P

miss gorgeous said...

comei sangat lalat tu :P

zureen said...

balqis- tahu2! :)

zureen said...

miss gojes - hihihi. comel kan? :p

Balqis Azhar said...

heee.
lain kali nak lagi :)
sukewww,

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

best best . hehe :)

Hardy_Hunt2 said...

sian kucing tu..mau berak pun nda senang...haha ;)

Kazen said...

menariklaa bace blog nie....story by pictures :)

Entri Terkini | Done With MMU Terus Balik!

khairul said...

sy kan single lagi ha3

YOUsoF said...

Kasihan si Syahiroo tak dapat mengalas perut yang kelaparan.. ;D




Terus sokong Harimai Malaya!!

zureen said...

balqis - hahaha! nanti saya buat lagi k? kali ni awak plak jadik heroinnye.. hehehhe

zureen said...

ini belog saye - terima kasih wak :)

zureen said...

hardy - tu laa pasal.. kena tengok macam tu kann.. memang laa dia nda selesa..

zureen said...

kazen - terima kasih wak.. ehhehe

zureen said...

khairul - kah! kah! kah!

zureen said...

yusof - hihihi. kesian dia kan? kan?

AmusingOcean said...

was here
www.amusingocean.com

cik bulan said...

gilek..aku yg bce komen2 ni yang rase geli..boleh kena buasir wok..ahaha

mystery boy said...

kembali ke sini, . . . . eee, . . . hehek :P ke situ jugak lalat tu carik makanan, . . . pengotor-nye lalat, . . . . . kucing dengan lalat tu selalu camni ke ? muehehe lawaknye, . . .

Boboi admirer zureen, huhu said...

sian kat lalat tu, nunggu-nunggu tak keluar, kempunan dye, ngeee . . . . .

lau Boboi jadi lalat tu, Boboi tak tunggu, tapi Boboi terus je pi kat tempat kluar tu dan sedut terus namo bagi lalat lain, . . rejeki tuh, . . hihik =P . . . . .

sape nak jadi kucink ? hihihik :D

panjang umur murah rejeki,
ade mase kite jumpe lagi, . . .

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive