blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, November 14, 2011

seluar dalam







cik sushi : okay, tengah study sungguh-sungguh ni! huh!

78 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! bertuah punye anak :P

zureen said...

pink velvet - hahaha. bertuah kan? kan?

cek aen said...

haha..bertuah budak ni..dan uncle tu sngat noty

zureen said...

cek aen - noty kan uncle tu? hihi

♥Aien Najwa♥ said...

hahaha ! ~~ pandai betul anak dier kan..=D

zureen said...

aien - hahaha. ;p

Syazmil Bin Saruddin said...

haha.! ade plak x pakai sluar dalam. dush.!

ShahzCudin said...

wahaha..patut la dpt seploh hengget..adoi~~

zureen said...

syazmil - hahahhaha! ;p nasib baik citer ni ada orang gelak.. ;p

zureen said...

shahcudin - hahaha. tahu xpe.

syamsid dhuha said...

hahaha !! sape uncle momo tu ?? tidakkk . haha bce flash zureen wat ni . trus gelak terbahak2 trus hilang pening . hahaha . mmg NICE

LAici KAng Ais said...

nakal uncle momo tu !!! nia pun nakal jugak tu. ahaha :)

zureen said...

encik syamsid - haha! entahlaa sape uncle momo tu.. kah! kah! kah!

zureen said...

laici kang - hahahah! tu laa pasal. dua-dua nakal. ;p

ekabukanmakcikkau. said...

woihhh pervert nya uncle momo tu hahhahaaa

zureen said...

eka - wahahhahah! uncle momo *bukan nama sebenar..

kim heeruul said...

nasib baik yg panjat tu bdk kecik.hihi

zureen said...

kim heerul - kalau budak besar? ;p

khairul said...

nakal nya uncle tu

zureen said...

khairul - haha~ tahu xpe..

ZF said...

hahaha boleh masuk majalah ujang ni...

zureen said...

ZF - haha! boleh ka? ;p tidak layak.. ujang tu lagi lawakkkk! ;p

Sha said...

ammmmmboiiiiiiiiiiiiii... heeeee

zureen said...

shaaa - amboi apa? hahahah

Sha said...

bkn main lgi lawak die hahahaha

Arpiiz said...

haha, boleh pulak macam tu ye..

syahirooAhmad said...

hhahahhahahah... adehhh...., pasti uncle tu tak tido malam.

caliph shuriken said...

kali ni dush~dushh~dushhh ;p

budak penjara said...

org dh x pakai spender..org pakai boxer..hehe

Tira Pengemis Maganda said...

haha...da baca dah pasal nie...hihi

paAni said...

hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!

LAici KAng Ais said...

zureen pun notti jugak. ahah :)

fiey zara malaiqa said...

KAHKAHKAH.
siyes comel :)

Semut Senyum said...

hahahha... comey nye entry ni.... buat cik semut tersenyum lagi

zureen said...

sha - hahah! awak gelak x? ;p

zureen said...

apiiz - boleh jee.. ;p

zureen said...

syahiroo - bukan takat tak tdo malam.. memang bawak dalam mimpi punyelah! ;p

zureen said...

caliph - aduhhhhhhhhhhhh! sakit laa wak.. ;p

zureen said...

budak penjara - awak je yang pakai boxer.. budak2 tak pakai lagik.. ;p

zureen said...

tira - diubah suai sikit.. ;p

zureen said...

paani - haha! ;p gelak besar namapk? ;p

zureen said...

laici kang - hahah! saya memang noti. tapi sikit je lah. ;p

zureen said...

zara - thanks wakkk! hihi

zureen said...

semut2 - senyuman tu buat awak bertambah maniss. ;p

LadyBird said...

kalau warna ladybird mesti lg comel kan.. ladybird yg hitam merah..

zureen said...

ladybird - haah kann.. entri lain nanti laa.. ;p

fazribook said...

hihi maksud dari gambarnya apa ya..??

Phat said...

mmg kelakar cite ni...haha

Izzan Salwana said...

HAHA gelak sorang2 je baca ni :D

IqaNi said...

hak hak.. lawak2
biaselah budk kecik kn.. innocent lgi.

alif haris said...

HAHAHAHAHHAHA ... hadoi ..

Botak said...

smart gila anak makcik., hahahaha..

nurkaloi said...

hahaha memang sengal punye anak kekeke
alaa tapi budak2 kann ape tahu
tu sbb kena terus terang

hanaahmad said...

haha. nakal!

syahirooAhmad said...

Hahahahahha. amboi sampai terbawa dalam mimpi tu yang bahaya..ish ish ishk.. budak kecik pun layan. ape la org tua gatai tu..

Hardy_Hunt2 said...

pintar anak mak...hoho

zureen said...

fazribook - awak orang indon ke? google translate saja dialognya.

zureen said...

phat - hehe. thanks sebab gelak. :)

zureen said...

izzan - haha! thanks sebab merasakan cite ni lawak.. hehehhe

zureen said...

iqani - haah. dia tak tahu mana satu betul n mana satu tak betul lagi tuu.. ;p tapi dah jadi sebahagian sejarah dari hidup dia dah~

zureen said...

alif - hadoiiiii! hahahha~

zureen said...

botak - hahha! semart mende.. dah kite takdak hotak dah tu.. hahah~

zureen said...

nurkaloi - haah. budak-budak ni jujur dan lurus. tu pasal kena terus terang kan?

zureen said...

hana - tak nakal macam awak kan? kan? hihi

zureen said...

syahiroo - biasalaa. kalau orang dah kemaruk, dengan budak2 pun dia layan..

zureen said...

hardy - mana ada pintarr..

Nia Ridzwan said...

eh2 Nia :P

wan_cikgumuzik said...

kih kih kih... tak pakai seluar dalam, nampak apa eek?? kah kah kah kah.... terrbaeekk...!!

..cik gugu.. said...

hahahaha sengal~

Onitsuka_hana said...

rm2 je..hehe ank xbersalah

YOUsoF said...

Kehkehkeh... Tindakan comel dari seorang budak comel bernama Nia.. ;D

zureen said...

nia - awak ke tu? hahaha

zureen said...

cikgu wan - amboii.. kalau bab-bab ni laju je dia komen.. hahaha!

zureen said...

gugu - hahaha! ;p

zureen said...

hana - siapa yg bersalah? hihi

zureen said...

yusoff - comel ? ;p

fRaMe+LenSeS said...

aahahahaha. debishh.. debshhh.. :P

Terbelog said...

pergh..haha

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive