blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, November 30, 2011

wajah lelaki idaman






cik sushi : err..zureen bagi pendapat secara ikhlas. bukan demand oke?

30 comments:

caliph shuriken said...

sy x merokok & ada janggut sejemput..

*ada pluang ni, hikk...

zureen said...

caliph - tegap x? hahhahahha!

Hardy_Hunt2 said...

mcm sa memenuhi semua itu kriteria tau...sa bg 20 ribu,2 ikur kerabau,4 biji ninja ok ka?ninja jipun la a, yg umban2 bintang tu,bukn krita..n itu duit,dlm rupiah...buli kaitu...hahahaw ;)

Ungu Violet said...

kehkehkeh...sheksi ar...hihi

zureen said...

hardy - reject! hahahhaha

zureen said...

ungu - haruslahhh shekshiiii! ;p

Yvonne Iman Felicianus said...

wah zureen.hahahahha xmau rambut mengnggu semasa bertentangan mata ah.hahaha nice one :)

SeseDaP RaSa said...

saya memenuhi kriteria 2 semua.. hehe..

zureen said...

yvonne - betul kan? lagipun rimas tengok! ;p

zureen said...

sesedap rasa - ada peluang! haha

~Nana BamBam~ said...

nana pon x suka laki merokok..... amalan jin semua tuh..haha

zureen said...

nana - lagipun, bibir mereka pink kan? haha

emy zulaiha said...

haha bibir pink gittuew sang lelaki idaman ye :) samelah!

zureen said...

emy - sudah semestinya!

YOUsoF said...

Hehehehehehehe (gelak panjang kerana entri ini comel) ;D


Satu je kurang, badan kurang berisi, kena giatkan usaha tambah berat badan ni.. hehe

zureen said...

yusoff - hahahha! ;p makan benda-benda yang berkhasiat tau.. hihi

LAici KAng Ais said...

nak 6pad jer. 1pad xmo ?ahah :)

Lily Mazni said...

Hhaha, sy suka lelaki bibir pink :O
papepon terima seadanya. hihi

zureen said...

laici - awak ada 1 pack je ke?? hihi

zureen said...

lily - yes. terima seadanya. tapi kalau boleh memenuhi ciri-ciri yang kita nak laa kan.. hehehe

Sinarislamik said...

hahhaahaa...lawak but nice blog..

Saiazuan said...

zuan xde ciri2 tu.. lol

eszyamin said...

adakah ini ruang mncari cinta..saya mahu memaklumkan bahawa saya memenuhi syarat yg dikenakan..dan saya sgt serius ni..sangat mnjual kan??

zureen said...

sinarislamik - lawak? hahaha. orang serius lah..hihi

zureen said...

zuan - nasiblah.. haha~ ;p

zureen said...

eszyamin - err. serius ni? haha

amranaiman said...

apsal gmbr ni mcm saya =.='

Mrs.Yie said...

ciri2 lelaki tu sama macam akak punya taste..kikikiki..dah dapat dah sekarang..hahaahahahaa

Terbelog said...

wah..memilih ye

Xprezzo said...

kalau tibe2 dpt yg gemok cmne??..terima seadanye jela...

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive