blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, December 01, 2011

gadis terakhirku (tolong sediakan tisu)






cik sushi : bak tisu!!! woo~ woo~ sob.. sob..

68 comments:

Aki said...

si Aki nangis2 baca oh.. ha ha ha.. Tapi yeah,hidup ini perlu diteruskan.. ^_^.v..

aisya said...

uwaaaaa..
selalu baca je benda ni..

ZF said...

sedih nya

kaTasiButterPrawn said...

sedih gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr~ :p

LAici KAng Ais said...

kagum lah dgn lukisan kartun tuh.pndai lukis.bab dialog tuh da selalu baca :P

✿ pink velvet ✿ said...

sedih! sedih! uwaaaa~~

Onitsuka_hana said...

sedih..

YOUsoF said...

Mana butang Like ye??

Entri yang ringkas tapi memberi bekas. Love this!

thomas said...

pergi disebabkan tak jumpa sehari,
banyak lagi dugaan menunggu di depan.

ekabukanmakcikkau. said...

aku sempat menggigil je sebab aku pernah baca dah kat mana ntah dulu , waktu tu aku nak nangis skang tak lahhh haha

ninazahar said...

sedih sedih... kalo bpisah hidup xpela juga tp nie bpisah krn maut

syahirooAhmad said...

waaaaaaaaaaaaaaaa.. tacing gila.. siyes... zureen zukhairi ni..:)

emy zulaiha said...

alamak sedihnye...nak nages emy bace! zureen nak pinjat bahu..emy nangis encot2 bahu nie :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sedih gila lah . huuhu

cikgu ainura said...

suka baca... mmg sedih klu betul2 terjadik... :(

abah khalisha said...

sedih-sedih..
Berjaya Puaskan Nafsu Sendiri

ABU said...

agak sedih jugak la..hahhaha
bestnya orng pndai buat flash ni huhuhu jeles la gua..

Saiazuan said...

hmm mcm prnah bca crita psl ni, meman menyentuh perasaan.. great job zureen :)

hanaahmad said...

betul-betul terkesan buat aku. ;(

caliph shuriken said...

erkk.. mana kidnap ini skrip? huh...

silent reader a.k.a stalker, :3 said...

hurmm, . . . . masih bisakah mereka bertemu di alam sana?

Lily Mazni said...

Berkorban demi yang tercinta :(

TiraPengemis said...

da pnah dgr cte nie....sobssss....

khairul said...

sadisnya

zureen said...

aki - yeah! hidup mesti diteruskan!

zureen said...

aisya - yes. zureen pun ada baca. tapi ubah sikit dialognya. cerita sama je. ;p

zureen said...

ZF - nangis tak? tak kan? sebab awak lelaki..

zureen said...

katasi - :'( saya tahu. tu pasal saya publis.

zureen said...

laici kang - adesss. main hentam pun leh kagum? adess. haha

zureen said...

pink velvet - hargai orang2 yang anda sayang ok? :)

zureen said...

onitsuka - :)

zureen said...

yuusof - takde butang like. like page fb ada laa. haha

zureen said...

thomas - betul tuu..

zureen said...

eka - hoho. tulaa. kalau 1st time baca memang sedih.. kalau dah bnyk kali baca memang takde efek dah.. haha

zureen said...

nina - tu laa pasal.. macam tau2 je dia nak pergi kan?

zureen said...

syahiroo - hoho.zureen zukhairi? hahhaa.. tidakkk! dia lagi hebat kot..

zureen said...

emy - bahu saya dah ramai orang pinjam ni.. hahaha

zureen said...

ini belog saya - itu bermakna awak mempunya daya sensitiviti yang sangat baik! :)

zureen said...

cikgu - rasanya ada. tapi jarang kita dengar. kalau ada confirm nangis2..

zureen said...

abah - memey laa..

zureen said...

abu - nak belajar tak? ;p

zureen said...

saiazuan - hoho. memang awak pernah baca, zureen ubah sikit-sikit je.

zureen said...

hana - huhu. saya pun :(

zureen said...

caliph - skrip asal di ubah. tak ambikk. ambik jalan cerita je..

zureen said...

stalker - insyaAllah kot.

zureen said...

lily - :(

zureen said...

tira - hoho.. kesian kan?

zureen said...

khairul - awak pun rasa touching?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

takmo baca cerita sedih lagi, dua tiga hari ni asyik sedih je menangis, habis kotak tisu tau!:((

afzalsukasuki said...

haah reen afzal pun pernah baca cerita ni.sedey jalan cerita dia kan? :(

fRaMe+LenSeS said...

sgt comei. hihiih. ;D

Nora Karim said...

touching..!! tapi zaman la ni ada lagi ke laki yang setia sampai mati cam katun tu.... huhuhu...

Rtp Farra Arisha said...

one word : sad.

shida'R said...

sedihhhh huhuhu... ;(

widaunie said...

sedihnya.. nasib kat opis.. lau x nangis dah

A retarded kitty said...

terror hang buat flash ni. aku takde lah rasa sedih sangat cuma tiba-tiba je mata ni berpasir

Pondok Usang said...

ku suke sketsa mu.. =)

Hardy_Hunt2 said...

sedih ka...mungkin gua hati batu kot takda rasa apa2.....xpa la,gua dtg kentut dekat shoutbox ja la k.....heheee...pis yaw (^___^)V

syahirooAhmad said...

bila la cik zureen aku ni nak hapdet! dah puas menangis ni.. tisu kat tesco pun dah kering. :D

misyamissyou said...

penah bace ni dulu kt mne tah..hurmm rase2 cm bf dia tu kejam..smpai hti xbg tau.. :(

r0haiza bte r0slan said...

bestt jek
kwn2 azza pun ade anta bende same at azza gk

faizlaster said...

walaupun paih ni laki..tapi......

:(

IzwanNie Ey-nia said...

so sad... huhu.. kreatif la zureen ni. =)

Azuree said...

sedihnyaaaaaa :'(

Semut Senyum said...

terbaikkk!!!

nurkaloi said...

ok sedih
kaloi pun penah bce cite ni kat blog len
tp still tngkap leleh kan heheh

alif haris said...

huhu .. sedih . bergenang mata ni

Terbelog said...

kisah benar ke

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive