blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, January 01, 2012

perempuan mencarut, COOL kah?







TERIMA KASIH!!
zureen dah rajin balik nak ber'blogging' dan ber'vlogging'!! yeahhh!

33 comments:

Cik tikah said...

x cool la. hot :P

~NiZa Maksit~ said...

alaa zureen xbyk isi la..sy mngharapkn ada la dlm 5,6 point yg ko mau ckp. hehe tp xpa 1st try kn. gudluck!

(sy pndai komen jak, buat vlog xpndai :p)

zureen said...

cik tikah - haha! thanks!

zureen said...

kaka nija - kalau buat panjang2 nanti teda orang mau tengok.. hihihi. thanks yaaa.. zureen akan perbaiki..

Pondok Usang said...

selamat tahun baru dik..

zureen said...

pondok usang - selamat tahun baruuuu! :)

Pasang Iklan dan Link Gratis said...

Great blog & info here, please visit back, thanks

Blog Wisata
Diskon Hotel Murah - Tiket Pesawat - Tiket USS & Kebutuhan Wisata Lainnya
Pasang Iklan Gratis Tanpa Daftar & Langsung Tayang
Bisnis Online Oriflame

Koding said...

Tak payah lah mencarot sebut2 benda dalam kain...

ZF said...

wah makin menarik blog zureen ni dari flash ke video pulak... dah subscribe zureen di youtube

LAici KAng Ais said...

zureen mencarut tak ? hahaha...nant ada mase guwa tgk youtube tuh.selamat kembali...epi new year:)

Pondok Usang said...

tak baik carut2..

Phat said...

dah follow kat twiter

khairul said...

kekadang tercarut gak hehe

Terbelog said...

minit ke 57..
terus dengar loghat sabah bha :)

Mohd Norafzal said...

lagi cool makan cool blog

pembaca rahsia said...

eeerkk, . . . ade ke ? setakat ni susah mau ketemu orang yg camtu, . . . . .

nak klik ? klik je ni, hehe

vroom, . . pecut dan berlalu pergi, .

caliph shuriken said...

klau org tu suka mcarut, trus babap dia ok, hukk...

zureen said...

koding - ye ye! semua tu tak perlu kan?

zureen said...

zf - terima kasih sangat2!

zureen said...

laici - selamat tahun baru juga :)

zureen said...

pondok usang - betul tuu~

zureen said...

phat - heee. mention-mention lah kite kat twitter tu..heee

zureen said...

khairul - hahah! tak baik tau..

zureen said...

terbelog - memang tak leh dipisahkan..haha

zureen said...

afzal - awak pun cool. heh.

zureen said...

pembaca rahsia - ada laa..

zureen said...

caliph - yes. kite babab k?

hatiAMIRA said...

alala . coomelnye kakak . hehe .

pembaca rahsia said...

haii, . . .

Dakara said...

baru je tulis pasal ni hari tu

http://dakaraai.blogspot.com/2012/01/mencarut-tu-tak-best-percayalah.html

perempuan tak manis mencarut :D

Xprezzo said...

1st impression kalau nk wat bini,kompem kene reject..

Abu Huzaifah said...

ok vlog.. errr comel... dan... pmpuan mencarut tak cool ok... muka dah cntik kan.. so.. tak elok lah mencarut... Abu Huzaifah Prihatin :)

saya wawa najwa said...

lawak lahhh .tapi ok lah . :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive