blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, June 20, 2011

SEGMEN : selamat hari bapa!

asalammualaikum semuanya!
entri kali ni zureen nak tulis pasal papa.
segmen ni CIKGU WAN yang buat.
jom support!!!
join ramai-ramai oke?

banner menarik yang zureen pilih. banyak lagi sebenarnya, tapi ni agak comel sikit! hehe~
cik sushi : kepada semua papa, tak kira laa bakal papa ke, selamat hari papa! kepada yang belum jadi papa, kalau rasa-rasa anda tu boleh jadi papa yang baik, sila komen laju-laju sini! i nak kenal! hahahahhaha~

46 comments:

wan_cikgumuzik said...

thanks join segmen cikgu dn thanks masih menyokong cikgu walaupon cikgu dihentam teruk harini... huhu..

ABU said...

slmt hari bapa..
kemin agi mami dia nak tngk kim kardashian..hahaha

zureen said...

cikgu - takde hal.. heheheh~ kena support antara satu sama lain kan? heheh

zureen said...

abu - hahah! stylo kan mama saya? hihihi

apik pehe said...

hehehe..selamat hari bapa..
zureen bagi adiah aper?

zureen said...

apik - zureen bagi cium!!! hihi~

caliph shuriken said...

slmat hari bapa ^^

smkin hebat hasil keje flash tuan umah ni, hikk...

zureen said...

caliph - hisss. tak dak laaa~

Terbelog said...

bukan hari tu kita sama2 masuk bilik disiplin ke hehe

Fadzmie Mohamad said...

Selamat Hari Bapa untuk papa Zureen! :)

zureen said...

terbelog - hahaha!! shhh.. jangan bagitau sape2...hihihih

zureen said...

fadzmie - terima kasiii :)

nowriz said...

suweeetttttttt sangat la zureen.... selamat hari daddy!!

apik pehe said...

alaaa..apik nk jugak!!!!..huuuu

zureen said...

nowriz - tq! :)

zureen said...

apik - nak ape? hihihih

alif haris said...

happy fathers day for ur dad zureen :) bg adiah sushi eh ?? hehehe

NuSaNa NoSa 91 said...

selamat hari bapa semua..

cantik blog ni.. dan simple~ ^_^

riva'i said...

selamat pagi..
selamat hari bapak.

visit bak my blog

samizul.net said...

d(^^,)

Suka tengok flash tu.. Pengakuan berani kah tu? Hahaha.. Flash tu kira contoh2 P-log juga tu.. Alaa, geng Vlog bahh.. Hua3

*Guna Firefox baru dapat enjoy sini. Banyak eh flash2 ni sekali dalam satu homepage.. Nda berat kah tu loading? Ehe

Aki said...

Cikgu Jue!! Macam sibuk ja ko skrg.. ^_^.v.. Selamat Ari Bapa utk bapa kita ah?? eh,bila kita kawin?? hm,salah.. untuk bapa ko.. ^_^.v.. Hehehe..

zureen said...

alif - papa tak makan sushi.. ehehheh

zureen said...

nusana - thanks! :)

zureen said...

rivai - selamat hari bapa untuk bapa awak juga.. :)

zureen said...

samizul - rasanya tak berat. heh~

zureen said...

aki - bz bha layan orientasi budak junior ni.. hehehe

cikida said...

selamat hari bpa..comel bnnner..;)

zureen said...

cikida - hahah! banner? banner cikguwan buat tu~ ;p

Aki said...

iya bha.. hehe.. cyeka minta buat header blog semalam,pastu dia bilang mo lari dulu,ada urusan orentasi.. lupa.. haha.. kotoh kamurang..

zureen said...

aki - hahhahah! tu laa bha.. semua pun bz ni~

cunndaa said...

tang mintak duit tu sokong...
kecik2 mmg suka mintak duit..
time besar panjang, lg la suka... ekekeee

cpahniza said...

hepi father's day..=)

Aki said...

hm ba.. palan2 kamurang la kalau gitu.. ^_^.v..

zureen said...

cunnda - hahah! memang muka yang membankruptkan parents! hahahha

zureen said...

cpahniza - hepi father's day untuk papa awak juga :)

zureen said...

aki - bha3... ehhehe

Syuxer said...

selamat hari papa..:)

zureen said...

syuxer - hehehe. terima kasihh. macam saya lak papa kan? hehehehe

Gua Syed said...
This comment has been removed by the author.
Gua Syed said...

Huhuhu.. ngantoknye... tido sini ar.. zzzzz..

saiazuan said...

slmt hari bapa juga :D

zureen said...

gua syed - 50 sen sejam! hihi

zureen said...

zuan - terima kasiiii :)

a pis of art said...

hehe.. so manis..=)

zureen said...

apis - hihi

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

terror wat flash ar erk...hebat2x... ;-)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive