blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Tuesday, May 31, 2011

tolonglah jangan bagi zureen bunga taik ayam!

haha. 
yes. 
zureen suka bunga! 
memang sangat suka bunga! 
so, entri ni zureen nak share pasal bunga! 
NAK BAGI ZUREEN BUNGA?
baca entri ni. hihi. 




1. Pastikan takde sekor LEBAH pun yang tengah syok menghisap bunga. 
kang tak pasal-pasal kena sengat. 
sape nak jawab?


2. Sila jangan bagi bunga tu dengan akar-akar dia sekali.
kalau nak bagi pun, letak dalam pasu, lepas tu baru bagi. =.=''


3. Bagilah bunga yang sedap didengar dan sedap disebut namanya. 
Bunga-bunga yang mengandungi perkataan 'TAIK' sangat-sangat tidak sesuai!


4. Bunga api atau tayar bunga yang tidak berkaitan dengan
tumbuh-tumbuhan adalah tidak relevan.
Jadi, jangan mengada nak buat lawak atau cari pasal. 
hihi.



5. Jangan pula nak mengenakan caj kepada bunga yang diberi. 
Korang ni ikhlas ke apa? 
nak berkira sangat!

cik sushi : menanti bunga dari anda! hihi~

12 comments:

dak eina said...

nk bunga ye. bunga plastik pon ok kan.. kehkeh

zureen said...

dai eina - boleh2. hahaha!

ღ p!nk veLvet ღ said...

sy tak penah dpt bunge, uwaaaa~~~

zureen said...

pink velvet - satu hari nanti awak akan dapat munge..

saiazuan said...

haha minat bunga ek

zureen said...

saiazuan - minat sangattttttttttt!!!!!

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaaa... klaka je.
nah bunge -----<@
ros lagi tu. kui3....

Encik MT said...

baiklahhh Encik MT akan follow tips tuh.wkakaka! screwdriver jenis bunga boleh tak? keke!

zureen said...

khalila - haha. oke2. tenkiuuuu~ (kerut dahi sbb taleh hidu bau bunge tu) haha~

zureen said...

encik MT - haha. kalau nak rase kene ketut dgn screwdriver ce terai... hahahha

Muhamad Dinie said...

ayat bunge bunge pon ok gak kan..haha

zureen said...

muhd dinie - hahaha. ayat bunga oke. tp nak munge jugakkk!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive