blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Thursday, April 28, 2011

PERGGHH! rindunyaaa!



baru saja tadi berborak dengan member pasal bf masing-masing. bila dengar dan cerita memang rasa lawak sebab lelaki ni agak comel juga kerenah mereka kan? haha. lepas tu, bila tengok entri INI, makin rindu pula. Tambahan lagi dengar lagu korea. Pergghhh! memang tangkap leleh laa sekarang ni. (malu!!!)

hari ni zureen agak busy sebab ada tetamu dari IPKB datang kampus zureen ni. so, bila jadi JPP memang busy sikit. tak perasan pula zureen takterlayan SMS si dia. sorry pa (sambil wat muka comel nak pujuk). Perghhhh!

macam manalah dia dekat Melaka tu ya? sudah makan? sudah mandi? hari ni pakai baju warna apa? sihat tak? tempat tidur selesa tak? uhhh~ rindunya. Perghhhh!

Bila belek-belek mesej tadi, hari ni ada 212 mesej saja. bayangkan, betapa busynya zureen hari ni. hoho. tapi, pa tahu kan ma sayang pa? Perghhhhh!

antara mesej dia yang terakhir hari ni:

"Pa hitam suda..huhu. ramai yang cakap pa hitam"
 "Huhu.. biasala men bola kan.."

"Tak hensem suda.."
"Adada..biarlaa tuuu.."

"Nanti ma juga yang taknak.."
"Eh? bila ma cakap macam tu?"

"Tak cakap. hehe. jangan laa serius.. :)"
"naa.. pa tu yang cakap ma tanak dekat pa.. ma tanak betul-betul nanti baru tahu.."

"Adada.. tak nak? rugi tau nanti.. haha"
"haha.. wekkkk! ;p"

"Love u! Pa training dulu k?"
"lebiuu"

"Love u sayang!"
"lebiutuuuu.. pa, IPKB datang.."

"Dorang watpe? lelaki? perempuan? jangan gatal-gatal tau.."
"ada bench marking.. :)"

"Jadi ma terlibat la?" 
tak ter'reply'

"aik bz? k sorry ganggu"
"sorry.. nda dengar tadi"
(senyap)

cik sushi :
sorry, saya busy sangat hari ni.
awak tahu saya rindu dekat awak kan?
PERGHHHH RINDUNYA!

4 comments:

nub said...

amboiyhhh naa

haha

zacky ~786~ said...

so sweet ~

zureen said...

nub - hahah! perghhh! jarang tau nak post benda jiwang cenggini.. haha

zureen said...

zacky - haha. jangan laa puji. :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive