blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, January 10, 2011

zureen kata : ''saya dah puas hati dah! (pulak!)''

salam bloggers!

yes. walaupun zureen tak puas hati Faizal Tahir tak dapat jadi juara AJL 25 macam kat entri INI, zureen nak berpuas hati lah jugak sebab team bola zureen dapat menewaskan Liverpool dengan jaringan 1-0 semalam. zureen akui, zureen memang tak concentrate tengok bola semalam. yelah, asyik tukar-tukar channel je. kejap tengok bola, kejap tengok AJL! =.=''

gol tunggal Ryan Giggs pada perlawanan tersebut sudah cukup membuatkan Liverpool dan Kenny Dalglish berputih mata. hehe. 

dan juga membuatkan seluruh meng-ANTI man united turut sama meraung - menangis kekecewaan

dan kepada encik Amri Ashraf, walaupun team awak kalah, saya tetap sayang awak! hihi.



BENCANA : tackle keras yang dilakukan oleh Daniel Agger terhadap Berbatov di kawasan kotak penalti memusnahkan Liverpool untuk menang di tempat lawan

aksi dua pemain hebat - Nani dan Gerrard

cik sushi : Liverpool kalah je encik Amri kite bad mood. sampai sekarang. ='(

6 comments:

_aku said...

like sebab MU menang..like lagi sebab Adira cute..haha

OPAM™ said...

zureen : team kita menang lagi !! yay! :)

zureen said...

aku - muka adira ada macam zureen tak? wakkakakk~

zureen said...

opam - haha! yeay!!! kita geng kan? :p

OPAM™ said...

mesti... :D

zureen said...

opam - zureen sukaaaa!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive