blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, January 10, 2011

zureen kata : ''saya tak puas hati Faizal Tahir tak menang!''

salam bloggers!

sebenarnya, zureen tak puas hati ni! memang tak puas hati! tapi jangan risau, bukannya tak puas hati dengan anda. zureen cuma tak puas hati dengan keputusan anugerah juara lagu ke-25 saja! sebagai penonton AJL 25, zureen berhak nak mengutarakan pendapat zureen kan?

sebenarnya, zureen sangat-sangat berharap lagu Faizal Tahir - Selamat Malam merangkul gelaran juara AJL tersebut. tarnyata, sasaran meleset! meleset sama sekali! bukan bermaksud zureen sokong Faizal Tahir, zureen minat dia kan? zureen bukannya minat sangat pun dengan Faizal Tahir. tapi, penyampaian nyanyiannya lebih berkesan berbanding Ana Rafali. =.=''

kan? kan? 

dan anda semua perasan tak? cheryl, ally dan FBI pun macam nampak surprise je tangok result tu. tak macam sebelum-sebelum ni. kan? kan?

tapi tak apalah kan? dah rezeki Ana Rafali, apa nak buat. semoga dia sukses dalam industri dan gunakan platform AJL sebagai langkah terbaik beliau untuk mempertengahkan genre muzik yang beliau perjuangkan. tahniah!

cik sushi kata : lepas dah menang, awak jangan sombong pula okay? :)

4 comments:

zacky ~786~ said...

terime jerrlaa hakikat..

meyh sini tgk entry baru sy.. hahaa

zureen said...

zacky - haha.. xmau2! haha

ok. zureen terjah!

caliph shuriken said...

sdah tertulis rezki ana raffali mlm td ^^

zureen said...

caliph - ye laa kan? :P apa nak buat~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive