blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, January 16, 2011

oh ribbon yang comel dan sexy!

okay. entri kali ini agak boring. haha.
sebenarnya entri ni zureen nak tujukan khas buat NORASHIKIN MD. JOHAN kerana sudi bagi zureen riben-riben comel untuk tudung. heh. jom terjah FB dia! klik INI.

zureen tak pernah pun pakai benda ni sebelum ni. haha. kenapa? segan nak pakai. dari jauh lagi konfem nampak! sebab comel sangat kan? haha. so, buat pertama kalinya, zureen pakai riben ni letak kat tudung and take some pictures. tup-tup, jadi pic profile lak. even zureen tahu yang FB bakal tutup. eh ye ke? betul ke FB akan tutup? kalau korang tahu pasal benda tu sahih atau tak, roger-roger zureen tau!

di bawah ni adalah sedikit sebanyak gambar-gambar yang zureen ambik. yes. HODOH. haha!













cik sushi : sakit mata tak?haha.

4 comments:

Syat0za said...

wahhh,, amat2 sakit! :P >_<

zureen said...

syatoza - ceyyyy!!!!

natashacherahim said...

comeyyyyy sgt kamoo dik

zureen said...

natasha - haha. ;p encik zai kata mata dia sakit.. x comel laa tuu~

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive