blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, December 20, 2010

JOM CHECK RESULT EXAM ZUREEN!

salam.
yahooo! result dah keluar!
okay. bawak bertendang. zureen bukan pandai sangat pun. nak tengok result zureen yang tak seberapa ni tak? hihi. klik gambar bawah tu oke?

papa kata ''cantik tak penting, yang penting otak tu cantik! kalau dua-dua ada lagi bagus!''


KLIK untuk BESAR PUNYEEE!


cik shusi kata : next week dah ambik degree! bestnya! tapi, kena study hard lagi =.=''

14 comments:

auny ngehngeh :D said...

kalau kat tepat I, 3.5 above dah terbaik tau . dekan . hehe ^^
congrates babes :)

zureen said...

auny - haha~ haah~ dekan wak.. thnkssss!

aisya said...

congrats.. =)

zureen said...

aisya - terima kasih daun keladi :P

Liquid said...

wah sambung deg..?? same la cm incek liquid uhu

zureen said...

liquid - hehehe. tu laa wak! :)

caliph shuriken said...

congratz cikgu sushi, hikk...

zureen said...

caliph - awak kne blanja sushi ni.. hihi

Semarak Api said...

dean list! big congrate..keep it up tuk degrees plak nti k..

Oh cuak ambik result PMR

zureen said...

semarak api - hehhe. thanks wak!

hasrul hassan said...

Salam .. wow hebat result .. tahniah.
Tahniah juga top5 dalam BPM

http://hasrulhassan.blogspot.com

Akulah Aqilah Itu said...

tahniah untul result yg hebad dan BPM. =)

zureen said...

hasrul - thnks wakk!

zureen said...

aqilah - hehe. thnks wakk!

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive