blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Monday, December 20, 2010

TIKET BOLA TAK HABIS KE?

salam.

hehe. lepas tahu Malaysia dapat masuk final menentang Indonesia nanti, tidak sabar rasanya nak menyaksikan secara live di stadium bukit jalil! ngee! bestnya! dan kebetulan pula zureen sememangnya berada si semenanjung malaysia! yeah! jom semua kita meriahkan stadium bukit jalil!

tapi, bila fikir punya fikir. tiket tu tak habis ke? sempat lagi ke nak beli? berapa puluh ringgit ek?

kepada yang taknak pergi, atau memang tak minat nak pergi, suatu kerugian besar berlaku dalam hidup anda! hehe. jom kawan-kawan blogger semua! kontek-kontek zureen bila anda pun pergi oke?

sebenarnya nak tengok ini je :


jangan marah ye kak Elia! =.=''

6 comments:

Rozuan Ismail said...

alamak..khairul fahmi ke?dekat je umah i ngan die..huhu..tp dia dh ada gfriend la..org kelantan jugak..cantik

zureen said...

rozuan - zureen dah tahu dia ada girlfriend. haha. :P girlfriend dia pernah terjah blog zureen haritu. haha!

aMyErInAiMiE said...

hihihi.lawak la zureen ni..hheh.bru trigt zureen ni la peminat apek yg rebut2 tu ek?heheh...

ROZUAN: gf die adek sy...org kl.tp study kt klantan :D

Elia Si Jejariruncing said...

Rozuan: yup2..sy org kl. tp study kt kltn.. kte pnh jumpe ek?

zureen said...

amy - hahah! takde laa minat sangat. :P

zureen said...

elia - hahah! jiran xkan xpnh jumpe. :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive