blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, November 28, 2010

BERBATOV meme hebak!

translate :
BERBATOV meme hebak = BERBATOV memang hebat bha!

salam.
direct to the point : TAHNIAH kepada MAN UNITED!

tepuk-tepukkk!!!
bila tengok match semalam, fuhh!
memang best!
ye laa.. team zureen menang, that's why rasa best sangat!
lagi pun fantasy football zureen menjadi!
tahniah berbatov! tak sia-sia zureen tak jual anda! haha.

p/s: orang yang main fantasy football je faham ayat-ayat di atas ni. hehe~

BERITA PENUH (hehe)


Striker Dimitar Berbatov berjaya menghasilkan lima gol sekaligus memberikan kemenangan  besar iaitu Manchester United 7-1 ke atas Blackburn Rovers, dalam pertandingan Liga Premier di Old Trafford, Sabtu (27/11/2010). Manchester United kini memperoleh 31 mata di tangga teratas liga menggantikan Arsenal yang hanya memiliki 29 mata.

Berbatov menjaringkan gol pertama selepas 2minit perlawanan dimulakan dari tengah kotak penalti ke arah  tengah gawang Paul Robinson.Gol kedua Berbatov pula dihasilkan pada minit ke-27. seterusnya minit ke-47,dan minit ke-70.

Gol terakhir yang dihasilkan Berbatov melalui tendangan ke arah gawang Robinson di suatu sudut yang agak sempit.


Dua gol lain berjaya dihasilkan oleh Park Ji-Sung pada minit ke-23 dan Nani  minit ke-48.

Lebih dari 90 minit, Man United memiliki bola sebanyak 65 peratus dan mencipta lapan peluang emas dari 16 usaha. Sementara itu, hanya 2 serangan Blackburn  tepat ke arah gawang daripada lima percubaan.
 

sekian dari saya kita kembali ke seri pentas.

*chelsea loser!

8 comments:

OPAM™ said...

http://the-abey.blogspot.com/2010/11/glory-glory-man-united.html

yay!! menang lg!! hahahah.. :)

zureen said...

opam - yeay!!!

OPAM™ said...

hehe :)

zureen said...

opam - tgk tak smlm? tgk kt mna? eee.. best kan?

Zoulhusni:My Emancipation said...

GLORY MAN U!!!!!!!!!!!!!!!!!

*ehem, ehem..behave sekejap...

zureen said...

zoulhusni - minat man u?

OPAM™ said...

tgk kt umah jep. :( nak lepak luar xde mmber. Sume blaja lg. Tgh final.

Best. Pesta GOL!!! heee... zureen tgk kt ane?

zureen said...

OPAM - kat umah jugak. heh~ anak dare tak elok kua malam-malam.. :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive