blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, November 27, 2010

KAMI KANTOI dengan AWEK khairul fahmi (penjaga gol kebangsaan)!!!

salam.
okay. kembali kepada kondisi entri yang penuh dengan perkataan.
ya. banyak yang perlu dijelaskan di sini.
haha.
kisah ini bermula macam ni.

zureen rasa excited sangat tengok entri zureen MEREKA REBUTKAN KHAIRUL FAHMI CHE MAT! (klik untuk baca) mendapat sambutan yang menggalakkan. (sebenarnya, tak expect pun boleh jadi macam tu =.=''). zureen pun belek-belek laa traffic zureen dan ada diantaranya yang baca entri zureen tersebut dari laman cik elia.

sumpah! Zureen tak kenal cik elia ni.
bila hobi baca entri orang, tergerak hati pulak nak baca entri cik elia.
tiba-tiba.. (suspen tak?)
nah! terpampang di dada entri cik elia pasal entri zureen.
baca punya baca..
laa.. kekasih hati khairul fahmi rupanya.

boleh pulak entri tersebut sampai ke pengetahuan beliau kan?
mungkin satu Malaysia sudah tahu?
kantoi suda saya~

pastu, nak dijadikan cerita,
memang gelabah habis lah! haha.
yelaa.. mesti orang ingat kiteorang ni serius nak rebut-rebut khairul fahmi tu.
adess.
so, macam rasa nak memberi press conference laa pula kan? haha!

cik elia,
bukan-bukan. kami main-main saja itu.
bukan betul-betul pun.
lepas ni nak buat entri 'kami rebutkan david bekham' pula.
harap-harap posh tak amik tau. haha.

anyway, hope cik elia n apek kekal bahagia tau.
hehe.

lepas kes ni, kiteorang ada buat hal lagi pasal khairul fahmi ni. hahah!
target : nak masuk paper pula. hahhahah! (sumpah! gurau! hehe)

so, kiteorang ada buat perbincangan pasal blog cik elia. hihi





































p/s : boyfriend saya pun pemain bola =)

12 comments:

Elia Si Jejariruncing said...

haha..kantoi lagi..
akk xkesah la dikk. xmrh pon sal entry tu.. biasa la..akk dlu pon cm adik gk.. minat gitu2.. smpai skrg pon cmtu..hehe..

aMyErInAiMiE said...

huhu.funny. actually its me who found ur entry. saje2 search pastu terjmpe.just nk share it with my sister.tau die xmarah. korg pun saje2 je kan..hehe

goodluck in ur mission nk masuk news paper tu! ;p

Haa Fakihah said...

hehe. lawak2 comel la korang neh!

zureen said...

kak elia - hihi~ maaf tauu.. saje je.. sumpahhh!!! haha

zureen said...

amy - laa ye ke? hahah. ad link dgn sape2 tak dgn editor news? heheh~

zureen said...

fikah - nak join tak? leh jd comel mcm kite.. ngeh3...

Haa Fakihah said...

heee. comel2 mak budak je akk ni. x mcm korangg.

zureen said...

akak fakihah - eee.. mak budak pun leh ajdik comel ape.. kan? kan?

Haa Fakihah said...

hehehee. ye laa.

zureen said...

hihi.. akak fakihah pun best dapat suami pndai main bola.. hehhe

Elia Si Jejariruncing said...

Bf awk pemain bola ekk? for which team? so we have 1 thing in common la..bestnye.. nnti bole share tips2..huhuhu

zureen said...

haha.. wakil kampus! :P heh. dia penah wakil malaysia untuk piala nike-manchester united dulu :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive