blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, November 28, 2010

HANI tag saya!

salam
saya kena tag lagi!
from si comel hani!

Apa yang paling penting dalam hidup korang?
1) Family
2) Friends
3) Encik Sushi

Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
Baju 6 helai :)

Adakah korang bercinta sekarang?
ya. hihi. (kompom encik sushi tersengih baca ni.. kan?)

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
selagi kami masih mencintai. (stop-stop! jangan muntah! haha..)

Di mana korang jumpa kekasih korang?
soalan apa ni? tempat kami dating ka? haha

Novel/buku/majalah terakhir korang beli?
my fav magazine! majalah remaja bulan october punya! 

p/s : bulan november belum beli - tidak ada masa mahu keluar.
Apakah nama penuh korang?
azureen binti amjah

Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
both!

Namakan orang yang betol2 korang nak jumpa?
semua player Manchester United termasuk manager mereka - Alex Ferguson!

Namakan tempat yang korang betol2 nk pegi?
♥ Makkah :)
♥ Korea
♥ China (barang murah boleh shopping!)
♥ Pulau Perhentian, Terengganu :P

Pilih salah satu..peluk atau cium?

peluk! haha.

5 lagu yang bermakna dalam hidup korang?
♥ Negaraku
♥ Sabah Tanah Air Ku
♥ Cinta Dalam Hati - Ungu ='(
♥ Your Guardian Angel -The Red Jumpsuit Apparatus
♥ Take My Heart - SOKO!

Beritahu 3 perkara tentang orang yang tag korang?
♥ comel
♥ manja
♥ ada teddy bear besar punye!

5 benda yang korang sayang sangat2 dalam hidup korang?
kalau orang :
-mama
-papa
-adik-adik
-kawan-kawan
-encik Sushi!
-kucing! (extra)

kalau benda :
-laptop (walaupun screen tengah flickering)
-handphone
-set make-up (M.A.C)
-my teddy bear yang encik sushi bagi :P
-my levi's :)

Bila tarikh lahir korang dan di mana korang sambut tahun lepas?

16 Februari 1991
Hotel Tang Dynasty, Kota kinabalu :P

5 kawan yang korang nak tag?

6 comments:

Boloque said...

tenkiu very much sebab tag Boloque dalam post nie..

zureen said...

boloque - haha. no worries. kita merapatkan sillaturrahim.. hehe

Far8 budak baik said...

zureen perghh lagu bermakna tu!!
sbh tanah air ku negeri kita kot
hihi

zureen said...

far8 - so, kiranya kita senegeri laa?? hehehe

♥ husna mohd ♥ said...

tengkayu tag saye :)

zureen said...

husna - no worries. nak mengeratkan hubungan.. :P

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive