blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, February 24, 2012

teka-teki #1


45 comments:

Selendang Merah said...

Sebab dia nak namakn anak dia aisyah ler..hehe

zureen said...

selendang merah - tak tak. salah suda~

Aien Not Alien said...

sebab anak dia perempuan kan zureen kan??


main sebat je..huhuhu

zureen said...

aien - ERR.. ERRR... hahahha

baby N said...

dia parents..suka hati drg la mau bg nama apa pun kn...hehehe...

b0an said...

sebab anak pompuan la...kalo laki mau die panggil name amat xpon abu...haha

LAici KAng Ais said...

sshnya,xleh pikirlah.hee

faiz fakhirin said...

dia nk letak nama zureen, tapi dia risau tertukar ngn seorang blogger bernama zureen..

Anonymous said...

sbb anak dia pempuan! haha betol x b?lau ank dia laki dia letak amri ashraf. hihi <3

Teenager Housemaid said...

errkk..sebab anak dia perempuan la...hehehe

miranadia said...

sebab...anak diorang perempuan....

-Incek Fik- said...

hmm.. maybe disebabkan dari faktor jantina?

kalau tengok dari fizikal badannya tertonjol ciri-cori kelakian, takkan nak letak nama Aisyah?

cinta siswi said...

dia nak letak name lain.. tp pegawai jpn tuh p buh name aisyah..haha..

#oke..da tau da slh..haha

Koding said...

Koding Berkata:
laju sangat presentation nyer...
Baby tu nama Aisyah sebb dia pompuan...

♪ cik katak ♪ said...

anak pompuan lah sbb tu nama aisyah..
kalo lelaki syah pun buleh :P

LaLa mhdnor said...

dah memg ditakdirkan budak tu nama Aisyah, hehehe

ZiErWa zAiNaL said...

sbb anak die perempuan kot..hehe

BuDaK KaMPuNG said...

diorang namekan aisyah, sebab . . . errr, . . . err, . . sebab baby tu dah pesan kat diorang die nak namekan diri die aisyah kot, hihi :P . . . . . . . . . . cube zureen tanye kat baby tu betul ke tak jawapan saye, kalau baby tu tak nafikan maknanye betul la kan ? hehee :D

(^_^)

L said...

sebab sebab sebab, hadoi... xtahu...

jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/ko-buat-maksiat-semua-kena.html

TiraPengemis said...

erkkk...speechless...hehe

zureen said...

baby N - hahah. jawapan yang baik. tapi bukan itu jawapan yang saya cari.. hehehe

zureen said...

boan - hihi ;p err.. nantikan jawapannya nanti! ;)

zureen said...

laici kang - hahaha.. alaaa.. fikir lahh.. fikirlahhh~

zureen said...

faiz - blogger nama zureen? err.. sape tu eh? hahaha

zureen said...

amri ashraf - perasan ;p

zureen said...

teenager housemaid - hahaha! mana tahu ni? ;p

zureen said...

incik fik - kah! kah! kah! ;p

zureen said...

cinta siswi - hahahhaa! oke, dah memang tahu salah, salah la tu..hihihi

zureen said...

koding - laju sangat ke?

zureen said...

cik katak - hhihihi.. ye x ye kann.. kalau lelaki, sesuai sangat nama syah..

zureen said...

lala- hahahha.. xdenye jawapan takdir-takdir ni.. heee

zureen said...

zaierwa - pandai! :)

zureen said...

budak kampung - panjangnyeee jawapan awak! ;p

zureen said...

L - hahahha! :)

zureen said...

tira - hahhaha :) why? why?

Hanim Irsyad said...

sebab anak pompuan kot.
maen taram jew

Phat said...

sebab anak pompuan x kan anak lelaki nk letak nama aisyah kot ;-) huhu

Koding said...

Zureen!!! nak teka teki baru pulak...

Jemput ke blog Koding….

nurkaloi said...

urmm sebab aisyah nme isteri Rasulullah...mgkin mak bapak dye nak anak dye jd orang yg baik dan beriman heheh

khairul said...

abg mtk maaf sbb lama x singgah .. busy skit sejak 2 menjak ni

caliph shuriken said...

ank pompuan yg bernama aisyah ^^

Ikmalia Anindita said...

karna mantan pacarnya dia dulu namanya aisyah, hahaha.

no lah, sebab anak dia perempuan makanya namanya aisyah ^^

kaizen said...

sbb ank pompn laa

aswadz said...

xkan nak letak nama hashim lak.

Ali Yusop said...

sebb die nmkn aisyah ialah kalau abu bakar kan laki

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive