blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, February 29, 2012

Blog Best #1 : Aina!



cik sushi kata :
Jawapan untuk teka-teki #1 : kerana anak mereka perempuan (haha!)
kalau nak tersenarai dalam 'blog best' rajin-rajinlah tegur kita ye? tak kisah lah dekat Facebook, Twitter, Blog atau page GBS.

25 comments:

Phat said...

wah dah siap eksaimen dah ek huhu

b0an said...

yang no 4 tu yang paling best..haha

zureen said...

phat - belum lagi.. ni buat pun sikit-sikit je..

zureen said...

boan - haha. kan? kan? terjah tauuu!

Pondok Usang said...

itu rupenye jawapannye.. fuhh...

b0an said...

dah terjah kot...hahaha

Hanim Irsyad said...

hehe.. blog aina mmg best!!

alif haris said...

blog alif takda ? hahaha

Ayie Abas said...

aina...ayie pernah ke blog dia ke belum....rasa2nya ada beberapa blogger nama aina nih..ermm

eyqa amin said...

SALAM ZIARAH :))
baru jumpa blog nie..eheh...baca+follooooow skali..wihii

boboiboy, . . hehek (^_^) said...

:D weee, . . . assalamualaikum, . .

sea_lavender said...

wah2~~ menarik

LaLa mhdnor said...

pandai la zureen buat kartun bergerak2 tu :D

Nyamuk Terbang said...

terjah!!

ekabukanmakcikkau. said...

ihhh comel ah entri kau . gigit kang seko seko ahhaha

Cik Nurul said...

blog zureen unik lah.. bole men tekan2.. hihi nice2.. ^^

Syazwan Che Deraman said...

weh, lama wan tak singgah sini!!

caliph shuriken said...

sekian lama mengembara, akhirnya sampai jgak ke sini, hikk...

L said...

L xdak pun awak.. huuu,. xbez eh???

TiraPengemis said...

wahhh....best2..hehee

L said...

jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

cinta siswi said...

haha.. comel ja.. zureen buat cmne eh bnda nie???

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe blog saya best?

Yousof said...

Waah.. Best entri ni!

Tak kisah Aina single or 'double' nak kena tengok jugak blog dia.. ;B

Yousof said...

*Apsal tak dapat masuk link Aina tu?

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive