blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Wednesday, February 22, 2012

Realiti Hidup #3 : Cita-cita bersama dia


50 comments:

Selendang Merah said...

akhirnya dia berbahagia hingga ke akhir hayat..sweetnya kalau dapat seseorang yg macam tu.kn?

Selendang Merah said...

akhirnya dia berbahagia hingga ke akhir hayat..sweetnya kalau dapat seseorang yg macam tu.kn?

Abu Huzaifah said...

wahhh bgus2... :)

wan_cikgumuzik said...

akhirnya saya bahagia samapai ke akhir hayat...

zulhilmi tempoyak said...

sy juga bercita2 bersama dia.. huhuhu

Phat said...

alolo sweet nya lah....

Aien Not Alien said...

1 & 2 sudah....kearah 3 & seterusnya.... :)

orang asing, . . . takde kaitan, sekadar tumpang bace, :) said...

syahiroo the baby comel, cute, . . hehek :P . . . . semoga bersabar, zureen, . . . . . kat IPG Sabah tu, ade orang yg nak jadik watak tu, tapi cume mungkin zureen yg tak peka dan tak perasan kot, huhu, . . . gud LuCK, semoga berbahagia, . . :)

zureen said...

selendang merah - haruslah.. hihihi :)

zureen said...

abu - ape yang bagus? heee.. perancangan saya?

zureen said...

cikgu wan - hihihi :) alhamdulillah.. hehehhe

zureen said...

zulhilmi - semoga cita-cita awak tercapai :)

zureen said...

aien - nice :) all the best ya?

zureen said...

orang asing - :) ada je..

zureen said...

phat - sweet kan? kan? kan?

zureen said...

phat - sweet kan? kan? kan?

miranadia said...

cita2 saya juga!
comel la kartun tu....

Mrs.Yie said...

kihkih..best je nampak zurin wat flash..kreatif gile kentang punye..hoho

Fyqa said...

wahhh. kreatifnya awk !

L said...

huhu, L nak cari isteri cm tu lah. huhu

jom renung kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/jahil-dunia-jahil-agama.html

cinta siswi said...

hehe.. sweettt...

boboiboy, . . hehek (^_^) said...

sweet sangat2, . . . plus comel watak2 tu, . . hihihi :D

Cikgu Ma said...

impian saya juga...

Mishter Izwän said...

semoga tercapai

khairul said...

bahagia akhirnya

zureen said...

miranadia - hihih. terima kasih :)

zureen said...

mrs. yie - hahaha! gila kentang tu guane? ;p

zureen said...

fyqa - terima kasih awak :)

zureen said...

L - macam saya? hihihi

zureen said...

cinta siswi - :) of course lah kan.. hehehhe

zureen said...

biboiboy - berminat nak jadi watak tak? heeee

zureen said...

cikgu ma - amin. :)

zureen said...

izwan - amin. terima kasih :)

zureen said...

khairul - :)

Teenager Housemaid said...

teehee~ sweet...:)

zureen said...

teenager housemaid - ofkos! :)

naiemah_ramli said...

wahhh..akhirnya berbhagia jga,,hihihi :)

zureen said...

naeimah - hahha.. haruslah.. ni baru plan ni.. heee

ZaroL said...

wahhhhhh... sweet sweet gitu. =)

zureen said...

zarol - hahhaha! ;p haruslah~

boboiboy, . . hehek (^_^) said...

nak, nak nak zureen, . . . . hee :D

zureen said...

boboiboy - hahha.. nak zureen nak buat apa? haha

L said...

a'ah macam zureen... huhu

zureen said...

L- hahhaha. okeh! berehhh! ;p

L said...

waaa.. cita2 tergapai akhirnya... huhu

Adreynie Elisya said...

alah, sweet bah ko ni jureen!!!
huhuh

boboiboy, . . hehek (^_^) said...

err, . . . hehehe, . . . . :P ntah, . . . .

Liza Razak said...

sweetnyer :)

TiraPengemis said...

comeyl...hehe

caliph shuriken said...

sgguh tinggi cita2 awk, hikk...

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive