blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Tuesday, February 21, 2012

Realiti Hidup #2 : MY HOPE and it is just a dream, maybe.


31 comments:

-Incek Fik- said...

kenapa curang?


ahh.. mencik la camni. tacink.

zureen said...

incek fik - hahaha.. mana ada curang.. :)

BuDaK KaMPuNG said...

takde macam tu pun boleh idup kot, . . . . . dah 20 tahun nak masuk 21 tahun macam tu, tak jatuh sakit pun sebab tu, . . . . . :D rilek2 je okeh ? hehe :D

zureen said...

budak kampung - okeh!

Yvonne Iman Felicianus said...

aii itu ja ka cik zureen..iya iya sa klik.hahahhaa

zureen said...

yvonne - adada.. nda sampai ka mesej dia tu? hahahha

cinta siswi said...

xpa.. yg penting ade gak hope.. :)

teha said...

jgn berhenti berharap ;)

b0an said...

uit itu jew?haha..xpe2..kang boan anto cam 2 gak....hahahha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tell me, brapa lama i tak datang blog ni? huhu

chemay said...

chemay selalu berharap someone tuh akan antar message macam tuh.
but i know it'll never gonna be happen.
:(

zureen said...

siswi - tu laa pasal.. :(

zureen said...

teha - tak.. tak berhenti berharap.. :)

zureen said...

boan - anto lew. anto lew.

zureen said...

zuan - dah lama kot sebab zureen pun lama dah tak bukak blog. hoho

zureen said...

chemay - ye ye. sedih kan?

Selendang Merah said...

alala..comelnya...

Anonymous said...

hihi hye cik olen.. i miss u so much! alaaaa kuti2..tomel2..<3

caliph shuriken said...

direct jaa msg en3 kali ni ^^

Koding said...

Koding Berkata:
Orang bercinta memang jadi begitu ke???

zureen said...

selendang merah - comel sangat kan? ;p

zureen said...

anon - thank you <3 <3

zureen said...

caliph - best lagi kalau direct to the point kan? :)

zureen said...

koding - lebih kurang lah.. hahahhhaha

Abu Huzaifah said...

ok... itu lah harapan nye... kehkeh

BuDaK KaMPuNG said...

<<<<< budak kampung ni kene marah ke?

sori, errrmmm . . . . tumpang bace je, . . . datang nak berdamai, hehee :D peace

zureen said...

abu - ye. tu lah harapan saya :(

zureen said...

budak kampung - hihi.. peace!! kenapa pulak saya nak marah awak? hehehhehehe

BuDaK KaMPuNG said...

zureen said...
budak kampung - okeh!


tadi letak macam atas ni ingatkan marah, . . . . hehe :P

zureen said...

budak kampung - tak laa. saya tak marah awak.. :)

caliph shuriken said...

so jiwang, hukk...

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive