blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Sunday, February 19, 2012

Blogger Bertuah! Jom lukis mereka!

Tutorial ni khas untuk mereka-mereka yang berminat nak lukis figura yang simple. tak kisahlah pakai perisian paint ke, photoshop ke, flash ke, semua pun boleh! :) selamat mencuba!

eh.. jangan lupa klik nama-nama yang terdapat pada flash tu untuk terjah! nak jugak?
join GENG BLOGGER SENGAL sekarang! zureen akan update post dekat situ bila zureen memerlukan 'watak' sebagai penyeri flash zureen. hehe.





cik sushi : jom, follow saya di twitter! klik SINI!

48 comments:

Lady Emilya said...

haaa saya nak lukis tp tak reti nak guna flash neh, flash kena download eh? alahai tertinggal betul -.-

-Incek Fik- said...

wahhh... smart giler!

cun lukisan tu, macam saya. ehh. apakah?

ZaroL said...

Yey ! comelll meowww meowww ~ thx zureen.

b0an said...

waa..lawo2...

zureen said...

lady - haah.. flash tu kena download. :)

zureen said...

incek fik - hihihi. macam awak ke? apekah? ;p

zureen said...

zarol - hahahahha.. macam awak kan? kann?

zureen said...

boan - thanks! :)

Aien Not Alien said...

jadi doodle...comel la..


thankz zureen :)

Mohd Norafzal said...

>>sentap<<

zureen said...

aien - heee. ye ye.. :)

zureen said...

apjal - hihih ;p nape? nape?

Phat said...

reen phat nye jgn lupa tau huhu ;-)

Aida Omar said...

alamak sumpah tak reti..lukis atas kertas jela gamaknya..huk3

khairul said...

abg x reti lukis la zureen

~SaL IjOu~ said...

comelnyehai~ ^^

zureen said...

phat - nak jugak ke?

zureen said...

aida - kertas pun boleh bha..

zureen said...

abang khairul - suruh anak abg lukis.. heee

zureen said...

salijou - hehehhehe :)

Zakaria's daughter said...

uhh. untunglahh pandaiii lukis melukisss.

zureen said...

zakaria's daughter - heee. boleh je pandai kalau minat n nak belajar.. hehehe

Ayie Abas said...

zureen tetap kreatif spt dulu.

kelucuan jugak tetap sama.

emy zulaiha said...

ala..emy mmg tak reti.lukis pki pensil reti lah :)

cinta siswi said...

ala.. siswi xreti lukis.. tgn keras..hikhik

Tasha said...

failed la lukis,pki tgn pun huduh lagilah pki perisian~~~

hek3

Koding said...

Koding Berkata:
Susah jugak kerja2 melukis ni yek???

Ungu Violet said...

bab2 lukis melukis nih mmg failed...huhu

caliph shuriken said...

nice.. simple jaa tutorial ni ^^

kim heeruul said...

lu pakai software apa ?

PotiaCasaDelarossa said...

tak dpt view flash sbb guna mobile... sedey tol la...

zureen said...

ayie - tang mana yang lucu tu? hahaha

zureen said...

emy - pensil pun boleh. scan je masuk dalam blog. pun bolehhh.. hehhee

zureen said...

cinta siswi - lembutkan.. hehehehe

zureen said...

tasha - manelaa tahu ada bakat terpendam kan? kan?

zureen said...

koding - tak adalaa susah sangat. :)

zureen said...

ungu - hihi. tak susah laa.. :)

zureen said...

caliph - of course lah. zureen belajar pun memang pakai step yang simple macam ni.. senang kan? hehehe

zureen said...

kim - pakai adobe flash cs5.5 lah bro.. hehehhehe

zureen said...

kim - pakai adobe flash cs5.5 lah bro.. hehehhehe

zureen said...

kim - pakai adobe flash cs5.5 lah bro.. hehehhehe

zureen said...

potia - install flash player dalam hp. sure leh bukak punya. heee

O CIKTEDDY said...

camne wat flash ek?hehe

hehe, . . . jelly boy =D said...

hai, . . :D hee . . . . baru perasan zureen kentut kat peti surat kite tadi, . . . . ooo, suke kentut-kentut riang eh? . . . . nah, . . hantar kentut kat zureen balik, . . . . . . puutt, . . hehek :P

zureen said...

cik teddy - berminat? :)

Anonymous said...

jelly boy - alolo comel :)

Selendang Merah said...

sm x pandai melukis lah..leh ajarkn? hehe

zureen said...

SM - saya tengok blog awak ok je.. hihihi ok dah tu.. :)

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive