blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, January 14, 2012

kenapa kamal tak terima aku?







cik sushi : jom, follow saya di twitter! klik SINI!

16 comments:

Bluewendy said...

hahahaa..dilla..dilla...hurrmm!

Lyssa Faizureen said...

HEHE . setia pada yang satuuu :)

Saddila said...

adei ai . dila setia okay :)))

Aida Omar said...

haha..banyaknya dila punya bf.

* akibat berebut tak pasal2 jadi lelaki..hehe

tq zureen :)

Lady Emilya said...

okey first dilla tu comel haha :D
tapi boleh plak tk prasan eh dia byk bf kekeke..sabor je laa

naiemah_ramli said...

waaaa...setia pd yg 1,kita sorg pon tak da nk setia mcm mna tu..kahkah.. :)

*bila la naiemah nk jd watak mcm dila tu..hikhik

farz zull said...

kah3x...playgirl dahsyat sangat dila ni...;)

Muttallif said...

dilla yang tak cukup kasih sayang

ZF said...

single lagi baik

~Nana BamBam~ said...

curang!! haha

♥AienNajwa♥ said...

ngehehehe..setia pade yang satu key..jgn layan mane2 laki...=)

Phat said...

ee mencik nama kita x de

Koding said...

Isshhkkk... kamal...

♪ cik katak ♪ said...

hahha manyak betul si dila punya bf.. :)

effa owana x de dlm list plak eh reen :P

caliph shuriken said...

byk btul ank syarikat dilla, hukk...

nurkaloi said...

hahaha adoiii dila tak cukup satu kerr
jgn tamak t semua lari

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive