blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Friday, January 20, 2012

mat rock vs. mat bunga







cik sushi : jom, follow saya di twitter! klik SINI!

32 comments:

♪ cik katak ♪ said...

hahaha alamak cumel nya i reen.
nebes plak.. :)
btw maceh :D

Phat said...

comel2 dulu penah rambut panjang sekejap pas SPM tapi mak tapi betul lelaki rambut pendek mmg kacak reen hehehe

Koding said...

Ye!! Yeeeeee!!
Hahaa... Tak Sangka Rupanya Aku Mat Rock...
Thanx Zureen Promosi Blog Aku...

Cik tikah said...

hahaha... lawak je, sian mamat rock tuh.

mystery boy said...

comel je doodle tu, hehek :D . . . .

~Nana BamBam~ said...

huhu..phat ngan cik katak pon kene

caliph shuriken said...

simple2 jaa kn, hikk...

Muro'i El-Barezy said...

Kunjungan pertama...salam kenal ya..

ekabukanmakcikkau. said...

serius comel kot lepas potong rambut . tak tpu ok -..-

choco jelly boy said...

datang kembali menyibukkan diri, . . :D

hyz said...

suke la entry ni... kartun comey2.. then setuju ngn statement tu...

nurkaloi said...

suka suka
be urself kann
tp bile dah berubah tak salah kannn

Pondok Usang said...

Rock! my febret.. Salam Maulidur Rasul.. =)

khairul said...

rimas rambut panjang

miranadia said...

yes! be yourself. kartun tu lagi ensem bila rambut pendek!

Shuk_ArChie said...

The most creative blog I've ever visit! sukanya dok membaca di sini :)

zureen said...

cik katak - hahhaha! sama-sama kasih :)

zureen said...

phat - wow. mesti kacak kan?

zureen said...

cik tikah - hahaha! kesian kan?

zureen said...

mystery boy - tengoklah sape yang buat kan? hihihihi~

zureen said...

nana- hahha.. nana nak tak?

zureen said...

caliph - less is more kan?

zureen said...

muro - salam perkenalan juga :)

zureen said...

eka - lelaki memang comel kot kalau rambut pendek.. :)

zureen said...

choco - haiiii!

zureen said...

hyz - thanks :)

zureen said...

nur kaloi - ye ye. berubah kepada yang baik tak salah sangat-sangat. :)

zureen said...

pondok usang - :)

zureen said...

khairul - yes! sudah semestinya!

zureen said...

miranda- ye saya tahu. hehehhehe :)

zureen said...

shuk - wahhh.. thanks dude! :)

nz_adios said...

betul berubah ke arah kebaikan lebih baik...

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive