blog ini akan di buka semula dalam tempoh

Saturday, January 07, 2012

Pening VS. Sakit







cik sushi : jom, follow saya di twitter! klik SINI!

30 comments:

DianaAzis said...

Ok... Mohdhazlan dredlock.. jangan lupa belikan mak rantau jugak yea.. :P

mohdhazlan Dreadlock said...

huhu ..xdak duit nk beli rantai ..

temkiu zuren :) i like

wan_cikgumuzik said...

errrrkkkkkk...!! kena HIV plakk...!! kakakakka

Lady Emilya said...

huah!! haha
klaka :D

SeseDaP RaSa said...

hehehehe..

Aida Omar said...

hahaha..lawak la. tetiba kena HIV lagi pening. lagi sakit bila tak reti nak baca entry dekat blog zureen nie..ahakz

GKA said...

botak kepala laki,kahkahkah

BALAT said...

Saya baby iqbal yang cute :)

zureen said...

diana azis - haha! claim jangan tak claim!

zureen said...

hazlan - yelah. like sebab kite lukis dia hensem kat situ.. hihi

zureen said...

cikguwan - gurau je naaa.. :)

zureen said...

lady - heee. thanks :)

zureen said...

sesedap rasa - hamboih.. panjang sengihh~

zureen said...

aida - tak reti baca ke? hahaha

zureen said...

gka - tahu xpe. ;p

zureen said...

balat - pasann! ;p

LaLa said...

cepat sihat ye zureen :)

Koding said...

Pening adalah sejenis penyakit..
Tapi sakit bukan sejenis pening..

caliph shuriken said...

kronik sdah, hukk...

~Nana BamBam~ said...

kan dah..

Mr.N said...

:)

zureen said...

lala - cepat sihat? em?

zureen said...

koding - pening bila baca komen awak.. haha! ;p

zureen said...

caliph - iyaaa..hehhehehe

zureen said...

nana - hehehe. :)

zureen said...

mr. n - :p

Mohd Norafzal said...

la kata takde istilah folo molo??mincik ahh!

aDiB sYaZWaN said...

apakah? hahaha!

poly-isoprene boy said...

lamanye dah tak singgah sini, . . . dah 10 hari lebih, .. . .azureen,

poly-isoprene boy said...

lamanye dah tak singgah sini, . . . dah 10 hari lebih, .. . .azureen,

About Me

My Photo
seorang gadis biasa yang boleh berdikari dan sentisa cuba menggembirakan insan-insan yang disyanginya~
Powered by Blogger.

Blog Archive